Fotball

TIL vil unngå køer

<p>TIL anbefaler at publikumet møter opp tidlig til torsdagens kamp mot Dinamo Minsk.</p><p><a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=277716&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#277716"> <strong>DIREKTE 19.00: Tromsø — Dinamo Minsk</strong></a></p>

FotballTippeligaen 2009Tromsø v Aalesund28.06.2009Foto: Tom Benjaminsen, DigitalsportDouglas Sequeiras, TromsøTom Høgli, Tromsø
  • Petter Strøm

— Billettsalget har vært veldig bra siden mandag, vi har nok passert 3.500 solgte billetter, og med det været som er i dag forventer vi at det kommer i hvert fall 1.000 til, sier salgssjef i Tromsø idrettslag, John Werner Larsen.

Han anbefaler alle som ikke har kjøpt billetter om å møte opp tidlig.

- Hvis alle kommer tett opp mot kampstart kan folk bli stående utenfor stadion langt ut i førsteomgang, og det er ingen tjent med, sier Larsen.

3.500 solgte billetter på kampdagen høres kanskje ikke så mye ut. Alfheim stadion har nesten vært utsolgt på forhånd av for eksempel hjemmekampene mot Bodø/Glimt de to siste årene.

— På seriekamper har vi 3.500 sesongkort i bunnen for billettsalget. Når det er europacup starter vi på null, forklarer Larsen.

TIL har valgt å sette ned prisen på billettene til 200 kroner for voksenbilletter på alle feltene på stadion i forbindelse med torsdagens kamp.

— Vi bestemte oss for å sette ned billettprisene litt i forbindelse med europacupen, og mye tyder på at det har vært et lurt grep.

Les mer om

  1. Europa League