Fotball

Krangelen lever videre

<p>Holte/ECON slår tilbake mot NFFs kritikk av EM-rapporten.</p>

OSLO 20091209.President i svenske fotballforbundet Lars Åke Lagrell og den norske fotballpresidenten Sondre Kåfjord i samtaler med kulturminister Anniken Huitfeldt for å diskutere EM søknaden Foto: Morten Holm / Scanpix
  • Are Bye

Statsråd Anniken Huitfeldt i Kultur— og kirkedepartementet har fått mer lesestoff. Selskapene Holte og ECON, som står bak konsulentrapporten om et tenkt EM i Norge i 2016, har i dag sendt brev til statsråden og NFF, der de slår tilbake mot det NFF kalte ”påstander og faktafeil i rapporten”.

Les også:

  • - Jeg er skuffet og forbannet
  • Kåfjord: - Har brukt over 10 millioner
  • Solbakken: - Ikke overrasket

- Vi viser til brev av 9. desember 2009 fra Norges Fotballforbunds (NFF) til statsråden.I brevet hevder forbundet å ha avdekket en rekke feil i vår rapport. I det følgende vil vi punkt for punkt tilbakevise dette, skriver Eilif Holte i Holte Consulting og Jan Høegh i Econ Pöyry.

Les hele tilsvaret her.

Det var onsdag fotballpresident Sondre Kåfjord sendte ut tilbakemeldingen som Holte/Econ nå reagerer på. Tittelen på dokumentet var ” Påstander og faktafeil i konsulentrapporten”.

— NFF har lagt vekt på å gjennomføre en transparent og ærlig prosess med søknaden om EURO 2016. Med den korte tiden vi har hatt til rådighet, har vi gått gjennom konsulentrapporten fra Holte/ECON så grundig som mulig, innledet Kåfjord.

Les hele NFF-dokumentet her.

Les mer om

  1. Fotball-EM