Fotball

Andresen: - Det var bare et lag på banen

<p><a href="/stat/index.jsp?stats=true&amp;type=kampfakta&amp;matchId=285435"> <strong>VIF-AaFK 3-0:</strong></a> Martin Andresen mener VIF vant fullt fortjent.</p>

Oslo 20100516.Aafk-trener Kjetil Rekdal (t.v.) og Vålerengas trener Martin Andresen under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Aalesund på Ullevaal stadion i Oslo søndag ettermiddag. Kampen endte 3-0 til VålerengaFoto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
  • Stian Rønningen

Vålerenga festet tidlig grepet om kampen, og det var liten tvil om hvem som hadde ballen mest i den første omgangen. Tross spillesmessig overtak, klarte ikke vertene å score i den første omgangen.

— Hadde indreløperne våre ligget høyere hadde vi kanskje klart å skape flere sjanser , sier Vålerengas trener Martin Andresen etter kampslutt.

  • Vi følger Vålerenga: Siste nytt om klubben HER!
  • Vi følger Aalesund: Siste nytt om klubben HER!

I andre kamper i årets sesong har Vålerenga slitt med å score mål i kamper de har vært spillemessige overlegene. I dag skulle det gå 68 minutter før Oslo-laget fikk lønn for strevet. Martin Andresen var fornøyd med progresjonen i kampen.

- Vi klarer å fortsette å male på, og sjansene våre blir større og større jo lenger ut i kampen vi kommer.

Video: Se høydepunkter Vålerenga - Aalesund:

svp://94678?view=ap

Vålerenga — Aalesund: Høydepunkter

Aalesund ble presset tilbake, men sto lenge i mot stormløpet fra et aggressivt hjemmelag. Til slutt måtte laget fra jugendbyen bøye av for presset til trener Andresen sin store glede.

- Det var bare et lag på banen her i dag , sa treneren.

Av enkeltspillere var Andresen svært fornøyd med Moa som spilte en veldig god kamp. I tillegg hadde en innbytterne Bojan Zajic og Bengt Sæternes gode innhopp som resulterte i målgivende pasninger for dem begge.

Zajic var fornøyd med både egen og lagets innsats etter kampen. Etter målgivende pasning på Vålerengas 1-0 scoring løp Zajic bort og omfavnet trener Andresen.

- Han sa til meg at jeg skal gå ut å skape noe ved å angripe , sier en fornøyd Zajic.

Andresen på sin side var glad på både Zajics og Vålerengas vegne, og klarer laget å avgjøre kampene til sin fordel resten av sesongen, vil laget fra Oslo bli å finne i medaljestriden.

Video: Se scoringene i Vålerenga - Aalesund:

svp://94647?view=ap

Vålerenga — Aalesund: Scoringene

Les også

  1. - Det er flere som ikke presterer

  2. Rekdal: - Vi har det tøft nå

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm1283124111327
2Molde1181222111125
3Viking136342417721
4Strømsgodset126242020020
5Bodø/Glimt115422214819
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien