Fotball

Ørn spilte skjorta av Røa

Men fikk kun med seg ett poeng.

Trondheims-Ørn var best, men fikk ikke med seg alle poengene mot Røa. Foto: Mari Vold

  • Emil Ringstad

TRONDHEIMS ØRN-RØA 0-0

Dnb Arena (Adressa.no): Trondheims-Ørn var onsdag kveld på jakt etter sin andre strake hjemmeseier, og sin tredje for året. De overkjørte Røa gjennom hele kampen, og burde ha fått med seg tre poeng. Bortelaget er for alvor med i medaljekampen, mens Ørn ligger i bunnen av ingenmannsland. Dagens kamp beviste at Ørn hører til lenger opp på tabellen.

Ørn tok tidlig initiativet i kampen, og var det førende laget gjennom hele første omgang. De hadde god kontroll defensivt, men klarte bare å skape én målsjanse før de gikk i garderoben. Den kom i det 18. minuttet, der Martine Flakk fant Tina Fremo inne i 16-meteren, og hun slo ballen ut til Guro Reiten som fikk stå alene, men ballen endte like utenfor stolpen.

-Jeg får et legg, men skal bare sette den tilbake. Får ikke det beste treffet på ballen, men følte ikke det var den største sjansen i dag, sier Guro Reiten.

Røa med største sjansen før sidebytte

Røa hadde ballen svært lite, men det var de som hadde den største sjansen i den første omgangen. Den kom fem minutter før lagene gikk i garderoben, der Line Hem fyrte av et skudd fra 25 meter, og ballen smalt i stolpen. Ellers skjedde det svært lite i første omgang, og lagene gikk til pause med 0-0. -En første omgang som vi kontrollerer rimelig greit. De har en heading i starten og et stolpeskudd. Utover det skapte Røa ingenting, sier Ørn-trener Thomas Dahle.

Etter sidebytte fortsatte Trondheims-Ørn i samme spor. De dominerte kampen fullstendig, og skapte flere halvsjanser, men det vistes at de savnet den typiske målscoreren.

Trondheim-Ørn hadde mest ball, løp mest og var det klart beste laget på DnB Arena. Ørn hadde flere gode angrep, men presisjonen foran mål var for dårlig. Det ble mye nesten, og mot slutten så man klart frustrasjonen blant Ørn-spillerne.

Tok til tårene

De hadde flere store sjanser, deriblant Lisa-Marie Karlsen Utland som ved flere anledningere ble spilt fri, men spissen maktet ikke å sette ballen i mål. Etter kampen klarte hun ikke å holde tårene unna.

-Jeg er veldig skuffet over egen innsats. Jeg hadde 20 sjanser, men fikk ikke ballen i mål. Det var en dårlig dag og dårlig karma for min del, sier Utland etter kampen.

Ørn presset på mot slutten, og Røa la seg bakpå. De forsvarte seg godt, og med det endte kampen 0-0. -Vi kriger og spiller Røa ut av stilen. Det er litt skuffende å ikke ta med oss alle tre poengene, men det er det som har vært med oss i hele år. Sliter litt med å omsette sjansene, sier Dahle.

Les mer om

  1. Toppserien
  2. Trondheims-Ørn
  3. Røa IL