Fotball

Ronaldo fortsetter å herje: Scoret to da Real Madrid slet seg til seier

Portugiseren har fått opp dampen.

Cristiano Ronaldo jubler for scoring mot Eibar.

Eibar - Real Madrid 1–2

Cristiano Ronaldo er virkelig i dytten om dagen. Lørdag scoret han begge Real Madrids mål i 2-1-seieren borte mot Eibar. Avgjørelsen falt i sluttminuttene.

Real flørtet med et surt poengtap, men i det 84. minutt kom Ronaldo til unnsetning. Han utnyttet et godt innlegg fra Dani Carvajal og satte inn 2-1-målet som sikret gjestene alle poengene.

Tidligere i kampen hadde Ronaldo gitt Real Madrid ledelsen etter ti minutter. Da scoret han på en perfekt ball fra Luka Modric.

Eibar, som har imponert stort denne sesongen, ga ikke opp og kjempet seg tilbake. Fem minutter etter sidebytte steg forsvarsspilleren Ivan Ramis til værs og stanget inn 1-1 for baskerne.

Men det skulle ikke holde til et sterkt poeng. Ronaldo var nemlig ikke ferdigscoret i lørdagens tidligkamp.

Den portugisiske superstjernen slet tungt i første halvdel av La Liga-sesongen, men etter nyttår har proppen løsnet. Der han i høst kun hadde fire seriemål, har han i 2018 gjort hele 14 nettkjenninger i den spanske toppdivisjonen.

Ti av målene har kommet den siste måneden. Ronaldo sto også bak tre av Real Madrids mål da Paris Saint-Germain ble slått ut av mesterligaen med 5-2 sammenlagt i åttedelsfinalen.

Real Madrid ligger på tredjeplass i La Liga med 57 poeng. Det skiller tolv poeng opp til Barcelona på tabelltoppen, men Ronaldo og co. har én kamp mer spilt enn katalanerne.

Senere lørdag skal Barcelona møte jumbolaget Málaga til kveldskamp på bortebane.

Eibar ligger på åttendeplass med 39 poeng.

(©NTB)

Les mer om

  1. Cristiano Ronaldo