Fotball

Ryerson: - Solid grunnmur å bygge videre på

Julian Ryerson gjorde en virkelig solid i jobb i det som etter all sannsynlighet var hans siste i Viking-drakten.

FERDIG? Julian Ryerson, her fra en kamp mot Sarpsborg 08 tidligere i måneden, er sannsynligvis ferdig i Viking.
  • Svein Hagen

Stavanger: Julian Ryerson var arkitekten bak hjemmelaget første scoring. Hans eminente bakromspasning utnyttet Mathias Bringaker maksimalt og satte ballen i målet.

- Vi visste at det lå store muligheter i det å slå gode bakromspasninger til våre hurtige spisser. Stabæk fikk jo også problemer det gangene vi lyktes med akkurat det, sier han.

Les også

Gøy for Bringaker med to scoringer

Han har følt at de små enkle grepene Bjarte L. Aarsheim har gjort etter at han overtok ansvaret har virket veldig positivt.

- Det er i alle fall ingen tvil om at samtlige spillere ute på banen jobbet og kriget gjennom hele kampen, understreker Ryerson.

En god grunnmur i laget

Selv har han kontrakt ut neste sesong, men det er også en kjennsgjerning at han er lysten på å prøve seg på et høyere nivå.

- Vi får se hva det blir neste sesong, men både Viking og jeg er samstemte om skulle det dukke opp et riktig tilbud, så vil det bli vurdert, sier han.

Les også

Aarsheim: - Fikk igjen vist at vi kan vinne kamper

Han legger ikke skjul på at det var gøy å være Viking-spiller i den siste kampen i eliteserien.

- Klart det er mye lettere å gå på en ny treningssesong når vi avslutter sesongen slik vi har gjort i de to siste hjemmekampen. Viljen og tælen var i alle fall på plass, og da vinner vi også kamper, understreker Julian Ryerson.

Se høydepunktene fra Viking-Stabæk: