Fotball

Drillo: - Jeg kunne ødelagt pressekonferansen

Gjester «Senkveld» og forklarer hvorfor han tidde.

Det framsto som om Drillo (t.h.) og Yngve Hallén var gode venner på pressekonferansen hvor Per-Mathias Høgmos overtakelse ble presentert.
  • NTB

Egil «Drillo» Olsen forklarer på TV 2-programmet «Senkveld» hvorfor han ikke kritiserte Norges Fotballforbund under pressekonferansen da han var ferdig som landslagssjef.

Programmet skal sendes fredag kveld. Drillo har siden gått hardt ut mot forbundsledelsen og uttalt at han mener han fikk sparken. Olsen ble erstattet av Per-Mathias Høgmo.

— Jeg kunne ha ødelagt pressekonferansen og dratt alt fokus på meg. Jeg valgte å være lojal, sier Olsen på «Senkveld», ifølge Dagbladet.

Et samlet styre i fotballforbundet godkjente onsdag protokollen fra forrige styremøte, der det ble bestemt at president Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem skulle gå i dialog med Drillo om å avslutte samarbeidet.

— I dag har jeg lest protokollen. Det er veldig rart. Der står det at styret hadde fått info om at jeg var litt nedfor og manglet motivasjon etter Sveits-kampen, og Hallén og Siem fikk mandat til å gå i dialog med meg. Hadde jeg vært Hallén, ville jeg ha sagt: «Hør her, Drillo, jeg vet at du har en uoppsigelig kontrakt, men vi vil diskutere om Per-Mathias kan ta over nå». Det ville ha vært å gå i dialog med meg, sier Drillo.

(©NTB)

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball