Fotball

Drillo: - Det som har skjedd nå, tyder på at vi bør bytte trener

Mener Per-Mathias Høgmo får for lite ut av spillermaterialet.

Egil «Drillo» Olsen ser tegn til at Per-Mathias Høgmo bør skiftes ut.
  • NTB

Egil Olsen mener etterfølger Per-Mathias Høgmo får for lite ut av A-landslagsspillerne. Drillo vil ha et bytte av landslagssjef etter Tsjekkia-kampen i november, melderTV 2.

– De resultatene vi har hatt i det siste kan bli veldig mye bedre med det spillermaterialet vi har. Vi har faktisk flere som spiller på høyt nivå ute, for ikke å snakke om alle de spennende unge spillerne vi har på U21-landslaget. Så det ser faktisk veldig lyst ut framover.

– Men det som har skjedd nå tyder på at vi bør skifte trener. Jeg synes Høgmo har fått for lite ut av gruppa, det må jeg innrømme. Og når det gjelder måten å spille fotball på så ønsker jeg meg en trener som har en annen filosofi enn det Per-Mathias har, sier Drillo til TV 2. DETTE SA HØGMO I GÅR:  — Det er utilgivelig. Det skal ikke skje overhodet .

- Vi bør ikke forhaste oss

Han mener Høgmo bør lede laget ut året.

– Jeg tror definitivt at Per-Mathias bør lede laget ut dette året. Så får vi se etter møtet med Tsjekkia på hvilke muligheter vi har. Vi bør ikke forhaste oss, sier mannen som tok Norge til fotball-VM i 1994 og 1998. Han peker på Ståle Solbakken og Lars Lagerbäck som mulige erstattere.

– For eksempel en Ståle Solbakken. Naturligvis. Det er mange som har pekt på ham. En annen trener som jeg også har veldig stor respekt for er Lars Lagerbäck. Om han er aktuell i det hele tatt aner jeg ikke, men det er den type trener jeg tror Norge trenger, sier Egil Olsen. (©NTB)

Hør siste utgave av Aftenpodden sport: Tjærnås mener Skjelbred er uegnet som landslagskaptein.

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball