Fotball

Chelseas nye stjerneduo lekte med Newcastle

<p>Fernando Torres og Eden Hazard gjorde som de ville mot Newcastle.</p>

Chelsea's Eden Hazard (L) celebrates with teammate Fernando Torres after scoring against Newcastle United during their English Premier League soccer match at Stamford Bridge in London August 25, 2012. REUTERS/Stefan Wermuth (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS
 • Fredrik Saltbones
  Fredrik Saltbones

Chelsea — Newcastle 2-0:

Fernando Torres har vært utskjelt og blitt kalt «over the top», men sammen med Eden Hazard storspilte han på topp da Chelsea vant mot Newcastle på Stamford Bridge.

Etter 20 minutter satt spanjolen fart inn i Newcastles 16-meter. Vurnon Anita stakk fullstendig hasardiøst ut en fot og felte Torres, og dommer Phil Dowd var ikke i tvil da han pekte på straffemerket.

(Artikkelen fortsetter)

addCustomPlayer('ra75oddd0lqn1en46sjw0m71g', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1ojbxvmq0z0h31k1qgyq16lyqz', 466, 463, 'perfra75oddd0lqn1en46sjw0m71g-1ojbxvmq0z0h31k1qgyq16lyqz', 'eplayer14');

VIDEO: Reaksjoner Roberto Di Matteo

Cole: - Helt fantastisk

Med Frank Lampard på benken måtte Chelseas nye stjerne, Eden Hazard, ta ansvar. Med kort tilløp fryktet nok hjemmepublikummet det verste, men satt belgieren viste storisk ro og satt ballen sikkert nede til venstre.

- Da vi spilte mot Belgia med landslaget, måtte jeg markere ham, og da så jeg hvor farlig han var. Det han har gjort for oss så langt er helt fantastisk, sa Ashley Cole om Eden Hazard til engelske medier etter kampslutt.

(Saken fortsetter under bildet)

SIKKER: Eden Hazard tok kort tilløp og banket inn straffen etter at Torres ble felt. (FOTO: DIGITALSPORT)

Assistkongen Hazard

Kombinasjonen Torres/Hazard skulle fortsette å gi uttelling. Tre minutter på overtid av første omgang vendte Torres fint opp og og spilte Hazard. Med en lekker sålepasning spilte belgieren Torres i god skuddposisjon, og med utsiden av foten banket spansjolen ballen inn bak Krul i Newcastle-buret.

Torres' andre mål på tre Premier League-kamper og Eden Hazards sjette assist (!).

— Jeg har alltid vært fornøyd med Fernando. Når han ikke scorer er han en hardtarbeidende lagspiller som bidrar til laget, sier Roberto di Matteo til BBC.

— Det var godt at Eden Hazard fikk en scoring, for han har bidratt og hjulpet de andre spillerne til å score flere ganger tidligere, fortsetter han.

Med en fantastisk førsteomgang i bagasjen gikk Chelsea ut på gresset i andreomgang med en litt defensiv tankegang. De la seg lavt og det var nå de målkåte Newcastle-spillere som skapte de største sjansene.

Newcastle-sjanser

Først avsluttet Ben Arfa en meter til side for mål. Så sleivet Gutierrez skuddet opp på tribunen i god posisjon. Så var Cisse farlig frempå med hodet minuttet etter, før Demba Ba - noe heldig - fikk avsluttet midt på Petr Cech i det 58. minutt.

(Saken fortsetter under bildet)

JUBEL: Hazard gratuleres av lagkamerat David Luiz etter 1-0-scoringen. (FOTO: DIGITALSPORT)

Chelsea virket fornøyde og med 2-0-ledelsen la de ikke ned mer arbeid enn de absolutt måtte.

Men i det 84. minutt skulle Newcastle få sin største sjanse i kampen. Demba Ba sleivet med det første sparket, men var heldig og ballen la seg død foran ham på elleve meter — men i avslutningsøyeblikket var det for lite krutt i beina og Cech reddet komfortabelt.

Chelsea kontrollerte resten av kampen og seiler dermed opp på tabelltopp med full pott etter tre kamper.

Neste runde venter London-rivalen Queens Park Rangers på bortebane. Mens Newcastle møter Aston Villa hjemme.

VIDEO: Reaksjoner Alan Pardew

addCustomPlayer('ra75oddd0lqn1en46sjw0m71g', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '4qyose8ni0tc1ugiqz8fgu4yb', 466, 463, 'perfra75oddd0lqn1en46sjw0m71g-4qyose8ni0tc1ugiqz8fgu4yb', 'eplayer14');

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  ØKONOMI
  Publisert:

  Etter første natt i leiligheten, banket det på. – Det var en fyr som sa han skulle bo her.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5