Fotball

Spansk storavis: - Ødegaard fra start for Real Madrid i kveld

Martin Ødegaard får en sjelden mulighet med stjernene.

Martin Ødegaard kan få muligheten fra start i Real Madrids cupkamp i kveld.

Den anerkjente spanske sportsavisen AS melder at Martin Ødegaard spiller fra start for Real Madrid i cupkampen mot Cultural Leonesa.

Nordmannen, med nummer 26 på ryggen, er ventet å ta høyrekanten i en 4-5-1-formasjon. Hvis AS har rett får han trenersønnen Enzo Zidane ved siden av seg og spissen Mariano foran seg. Ifølge avisen vil Isco, Lucas Vázquez og Mateo Kovacic starte på benken. Tredjemann fra Castilla, Alvaro Tejero, er tippet på venstrebacken.

Les også

Zidane bekrefter: Martin Ødegaard er med i Real Madrid-troppen onsdag

Ødegaard ble tirsdag tatt ut i Zinedine Zidanes kamptropp på 16 spillere til returkampen mot Cultural Leonesa i cupens 16-delsfinale.

Real-reportere trodde på et innhopp, kanskje fra start i 2. omgang, men i løpet av kampdagen har fløyten fått en annen lyd. Flere spanske nettsteder tror nå at stortalentet for sjansen fra start.

17-åringen har ikke spilt en obligatorisk kamp for Real Madrid siden han debuterte i siste serierunde i 2014-15-sesongen. 23. mai 2015 kom han inn for Cristiano Ronaldo og ble klubbens yngste spiller noensinne.

Les også

Slik blir Johaugs private OL-satsing

Siden har det vært spill for B-laget Real Madrid Castilla på nivå tre. Onsdag er han en av tre spillere fra det laget i troppen mot Cultural Leonesa. Alvaro Tejero og trenerens sønn Enzo Zidane er de to andre.

– De kommer til å være med oss i morgen, sa Zinédine Zidane om trioen. (©NTB)