Fotball

Forsvarskjempen vil få fart på karrieren igjen i Vipers

Da Norge ble europamestere i 2016 imponerte Silje Waade (24) voldsomt i forsvar. Nå håper hun å kjempe seg tilbake på landslaget gjennom spill for Vipers.

Silje Waade (til høyre i denne duellen) har hittil hatt sin store styrke i forsvar. Men når hun nå gjør Vipers-spiller av seg har hun et mål om å også bli langt farligere fremover. Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

KRISTIANSAND: – EM i 2016 ga kjempemersmak, og jeg ønsker meg selvfølgelig tilbake på landslaget. Men akkurat nå tenker jeg mest på egen utvikling, og å komme tilbake på et enda bedre nivå enn i 2016. Så får vi se om det holder til å få spille for verdens beste landslag, sier Silje Waade – som i sin mesterskapsdebut i 2016 imponerte voldsomt for de norske europamesterne.

Siden har hun vært mye skadet, og bare spilt to landskamper etter EM - den siste 1. oktober i fjor. To korsbånd- og en menisk operasjon må ta sin del av skylden for at det først var på nyåret i år at hun begynte å vise litt av gammel storhet. Mandag ble det offentliggjort at trønderen forlater Byåsen for å spille for Vipers de neste to sesongene.

Les hele saken med abonnement