Fotball

Harmeet Singh ferdig i Molde

Midtbanespilleren er på leting etter ny klubb.

Harmeet Singh blir trolig ikke å se i Molde-trøya denne sesongen. Foto: ERIK BIRKELAND

  • Martin Brøste
    Martin Brøste

Mandag var MFK-spillerne samlet til årets første felles treningsøkt. Det var et ungt lag som trente i Akerhallen, og flere av spillerne fra fjorårssesongen var ikke å se.

En av dem var Harmeet Singh. 26-åringen har nå forlatt Molde, og midtbanespilleren ser seg om etter ny klubb.

– Det har vært litt interesse rundt Harmeet. Han får sjekke ut det på egen hånd, sier Ole Gunnar Solskjær om spilleren som i utgangspunktet har kontrakt med MFK til i sommer.

– Han er ikke her i byen lenger i alle fall. Harmeet blir nok ikke å se i MFK-trøya i 2017. Det blir nok en ny klubb for ham i løpet av ikke så lang tid, fortsetter Solskjær.

Agnaldo leies ut

Mattias Moström, Amidou Diop og Knut Olav Rindarøy var ikke med på fotballøkta i Akerhallen, og de er alle i opptrening etter ulike skadeplager. Thompson Ekpe trener med Kristiansund BK, mens Per Egil Flo (Slavia Praha), Ethan Horvath (Club Brugge), Joshua Gatt (kontraktsløs), Pape Pate Diouf (kontraktsløs), Thomas Kind Bendiksen (Sandefjord) og Vegard Forren (kontraktsløs) alle har forlatt klubben. For sistnevnte skal en avtale med 1860 München være nært forestående.

Les også

– Forren i sluttforhandlinger med tysk klubb

Ottar Magnus Karlsson og Björn Bergmann Sigurdarson er ikke kommet tilbake fra landslagsoppdrag med det islandske landslaget.

Ellers er brasilianske Agnaldo leid ut til Vila Nova, som spiller på nivå to i Brasil, ut 2017.

Ser etter målvakt

Med Ethan Horvath ute, er Andreas Linde og Neydson da Silva klubbens eneste førstelagsmålvakter. Solskjær er imidlertid klar på at MFK skal hente inn en ny keeper.

Nylig var Ranheim-keeper Even Barli nær en overgang til MFK, men trønderen og MFK kom ikke til enighet.

– Vi er i prosessen rundt keepersituasjonen. Vi kommer til å hente inn en keeper til. Vi kommer til å ha to gode keepere som kommer til å bli backet opp med unggutter. Nå har vi hatt det siden jeg kom med Espen Bugge Pettersen, Ørjan Håskjol Nyland, Ole Söderberg blant andre. Vi har solgt Ethan (Horvath), men vi kommer til å hente inn en keeper til, bekrefter Solskjær.

– Vil dere hente inn spillere i andre posisjoner?

– Det kan hende, svarer han uten å utdype mer.

Ole Gunnar Solskjær på årets første MFK-trening i Akerhallen. Foto: Bjørn Brunvoll

Optimistisk Solskjær

Kristiansunderen var glad for å endelig være tilbake på treningsfeltet med spillerne igjen. Og han er klar på at fjorårets skuffende sesong skal revansjeres. 1. april åpner MFK årets eliteseriesesong borte mot Kristiansund.

– Vi skal ta opp jakten nå. Vi skal legge et godt fundament på treningsfeltet, så skal vi være klare når vi begynner serien 1. april. Det merkes godt når vi har vært borte ei stund. Da er vi glade for å møtes og komme i gang igjen. Det er godt å se guttene spille fotball igjen, sier Solskjær som ikke er bekymret etter å ha mistet flere av de mest rutinerte spillerne sine.

– Det er ungt nå. Vi har mistet noen rutinerte. Det er bare sånn det er å være her i MFK. Så får vi gjøre det beste ut av dem vi har. Jeg har veldig troa på dem vi har hentet inn. Ottar (Magnus Karlsson) har debutert for Island, og Sonni (Nattestad) blir en forsterkning. Så dette blir bra, tror Solskjær.

Les mer om

  1. Molde FK
  2. Harmeet Singh
  3. Vegard Forren
  4. Ole Gunnar Solskjær
  5. Molde
  6. Fotball
  7. Thomas Kind Bendiksen