Fotball

Disse stjernene står uten klubb etter sesongen

Berbatov, Alves, Khedira, Essien og Malouda er bare noen av stjernene som kan gå gratis.

SNART KLUBBLØSE: Dimitar Berbatov, Dani Alves, Sami Khedira, Michael Essien og Florent Malouda er alle ute av kontrakt med sine klubber fra sommeren av.
  • Sindre Trygsland

Det er ikke mangel på profiler på Sky Sports oversikt over hvilke fotballspillere som må på utkikk etter ny klubb etter årets sesong. TV-kanalen har plukket ut de 11 mest attraktive målene for klubbene når overgangsvinduet åpner.

På listen er blant annet en tidligere toppscorer i Premier League, fem Champions League-vinnere og en italiensk spisslegende.

Her er TV-kanalens 11 utvalgte i en 4-3-3-posisjon:

Sergio Romero (Sampdoria):

Argentinas førstemålvakt sliter med spilletid i italienske Sampdoria. Ble helt i VM 2014 etter å ha reddet to straffespark i semifinalen mot Nederland.

Dani Alves (Barcelona):

Høyrebacken er listens kanskje største stjerne. Barcelona-spiller siden 2008, hvor han blant annet har vunnet Champions League to ganger.

Ricardo Carvalho (Monaco):

Har spilt i blant annet Chelsea. I 2004 var han en viktig brikke da Porto med José Mourinho som trener vant Champions League.

Andrea Ranocchia (Inter Milan):

Den 195 centimeter høye midtstopperen står med 13 landskamper for Italia, men foreløpig uten klubb før neste sesong.

José Antonio Reyes (Sevilla):

Lynvingen som i 2004 ble hentet til Arsenal for over 100 millioner kroner, er nå tilbake i moderklubben Sevilla. Har i sin karriere blant annet vært innom Atletico Madrid og Benfica.

Sami Khedira (Real Madrid):

Vant i 2014 både Champions League og VM med henholdsvis Real Madrid og Tyskland. Har allerede bekreftet at han forlater den spanske hovedstadsklubben til sommeren.

Michael Essien (AC Milan):

Den ghanesiske midtbanespilleren har hatt opphold i blant annet Lyon, Chelsea og Real Madrid. I den engelske klubben var han i 2012 med å vinne Champions League.

Florent Malouda (FC Metz):

Var som Essien med å vinne Champions League i 2012. Klubben hans Metz sliter i bunnstriden og franskemannen er trolig på vei vekk når kontrakten hans går ut etter sesongen.

Antonio Di Natale (Udinese):

Klubblegende i Udinese med over 350 kamper, men nå kan det være slutt for 37-åringen i klubben han har spilt for siden 2004. Claudio Pizarro (Bayern Munchen):

Tidenes mestscorende utenlandske spiller i Bundesligaen. I Tyskland har han spilt for Werder Bremen og Bayern München.

Dimitar Berbatov (Monaco):

Den tidligere Tottenham— og Manchester United-spilleren viser i Frankrike at han fortsatt duger, men er på utgående kontrakt. Ble toppscorer i Premier League for United i 2010/11-sesongen.

Les også

  1. I morgen er alt glemt

  2. «Blir det en ny sesong uten engelske lag i kvartfinalen av Champions League?»

  3. Nå trenger Wenger og Arsenal et mesterverk

Les mer om

  1. Internasjonal fotball