- Så minst én straffe

<p><strong> <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=278169&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#278170" target="_blank">VIF — PAOK 1-2:</a></strong> Men Tor Ole Skullerud gidder ikke bruke energi på dommeren.</p>

OSLO 20090730:VIFs trener Tor Ole Skullerud under Europa League kampen mellom Vålerenga og PAOK Thessaloniki på Ullevaal Stadion torsdag kveld. Kampen endte 1-2. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX

Da Mohammed Abdellaoues innlegg gikk i hånden på en PAOK-forsvarer var Tor Ole Skullerud nærmest inne på banen, for å gi dommeren sin klare mening om situasjonen. Etter kampen var han imidlertid helt rolig.

— Jeg så at det skulle vært minst én straffe, men det gidder jeg ikke bruke energi på nå. Det ble ikke blåst og da får vi leve med det, sa en skuffet, men behersket Skullerud til Aftenposten.no.

Tre straffesituasjoner

Allerede tidlig i kampen ville VIF-spillerne ha straffe da Jarl-André Storbæk gikk i bakken inne i feltet. Dommer Alexandru Deaconu vinket derimot spillet videre. Det samme gjorde han på den nevnte handsen og også da Harmeet Singh gikk i bakken inne i feltet etter 70 minutters spill. Kanskje burde det vært blåst på én, muligens to, av disse situasjonene, men alt-i-alt var det VIFs egen skyld at de ikke klarte å berge uavgjort i kveld.

Blir vanskelig

— Vi er for dårlig foran begge målene og det er ingen overraskelse for noen at det er der kampene avgjøres, var Skullerud greie oppsummering.

PAOK scoret både kampens første og andre mål, før Jarl-André Storbæk reduserte like før pause. Flere mål ble det ikke og VIFs drøm om avansement henger nå i det berømte tynne snøret.

- Det kommer til å bli vanskelig å avansere. Ikke umulig, men vanskelig, sier Skullerud om returkampen i Hellas neste uke.