Bruttern med gode nyheter til RBK-fansen

Rosenborg-treneren friskmelder hele troppen til torsdagens viktige kamp.

Rosenborg gjennomførte en treningsøkt i Bucuresti onsdag kveld. Her gliser assitenttrener Erik Hoftun (til venstre) og hovedtrener Kåre Ingebrigtsen (til høyre).

BUCURESTI (Adressa.no): Rosenborg hadde sin siste trening før bortekampen mot Steaua Bucuresti på National Arena onsdag kveld.

Der trente både Mikael Dorsin og Ole Selnæs alternativt mesteparten og tiden, og jogget rundt på gressmatta. Begge sto over kampen mot Vålerenga, med henholdsvis en lyskeskade og problemer med hofteleddsbøyeren.

Spesielt med Selnæs har det vært usikkert fra kamp til kamp om han ville bli tilgjengelig, men Rosenborgs supportere kan puste lettet ut: Trener Kåre Ingebrigtsen friskmelder begge to før kveldens kamp.

— Alle som er med hit er klare, så da har vi en god gjeng å velge mellom, sier han.

Les også

Konradsen klar for kamp: - 4-3-3 ligger i ryggmargen min

God stemning

På treningen onsdag var det ingenting som tydet på nerver blant Rosenborg-spillerne. I stedet var det bare latter, high fives og lek som preget stemningen.

— Vi er glade for å være her. Vi er to kamper fra Europaligaen og dette er en flott mulighet ti å vise seg frem. Vi har god selvtillit og føler oss trygge på oss selv.

Han beskriver Steaua som et lag med gode individualister og tror det kommer til å smelle fra start.

— Det kommer til å være et voldsomt trykk fra første sekund. Steaua kommer nok til å trykke til, sier Bruttern.

Les også

Han har spilt over 30 timer uten å score denne sesongen

Usikkert hvem som starter

Rosenborg hadde ikke vanlig formasjonstrening onsdag og det er dermed vrient å spå hvilke elleve som starter mot Steaua, men Ingebrigtsen kommer sannsynligvis til å velge mange av de samme som har startet de siste kampene.

Anders Ågnes Konradsen ble signert på søndag og sier selv at han er klar for innsats dersom Bruttern velger ham.

— Jeg føler meg veldig bra, så jeg skal være klar, sier Ågnes Konradsen.