Wales-sjefen «avslørte»: Starter med Pelé, Maradona og Zico...

Her gjør Chris Coleman narr av England-tabben.

Wales-trener Chris Coleman på onsdagens trening med blokken som "avslører" lagoppstillingen.

En årvåken fotograf for den engelske avisen The Sun klarte å få et bilde av det som kan være Englands lagoppstilling til EM-kampen mot Russland lørdag.

Denne bør du få med deg:

Les også

Eksperten har talt: - Dette er den beste EM-låten

På en trening kom nemlig trener Roy Houghtons assistent Ray Lewington bærende på en blokk der det står en ganske sannsynlig engelsk lagoppstilling. Jamie Wardy og Harry Kane blir spisspar i en 3-5-2-oppstilling med Wayne Rooney på midtbanen.

En svært alvorlig Chris Coleman da onsdagens trening startet.

«Nyheten» spredte seg fort, og én av dem som snappet den opp var Wales-trener Chris Coleman. Han kom nemlig på onsdagens trening bærende på en blokk med en temmelig synlig lagoppstilling. Smilet til Coleman ble bredere og bredere underveis i treningen, og da var det ikke bare fotografene til The Sun som fikk «se». Alle knipset Coleman og hans blokk.

Men det viste seg å være et aldri så lite spark til den enegelske tabben. Coleman hadde tatt ut litt av et lag med Peé og Maradona som spisspar. På midtbanen hadde han like godt satt opp brasilianeren Zico sammen med avdøde Geroge Best og Socrates.

England og Wales spiller i samme EM-gruppe og møtes i Lens 16. juni.

--------------------------------------- Hør siste episode av Aftenpodden Sport og få gratis samlivsråd for sommeren, alt du trenger og ikke trenger å vite om EM i Frankrike: