Fotball

Skullerud beklaget etter ny Strømsgodset-nedtur: – Det er uakseptabelt

Nå nærmer laget seg nedrykksplass.

Strømsgodsets assistenttrener Håkon Wibe-Lund og trener Tor Ole Skullerud under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Strømsgodset på Åråsen stadion.

Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud var langt nede etter at laget hans leverte en svak forestilling i 0-2-tapet borte mot Lillestrøm i Eliteserien lørdag.

– Jeg beklager overfor alle som er glad i Strømsgodset. Det er uakseptabelt, sa en fryktelig skuffet Skullerud til Eurosport.

Da hadde han nettopp sett sitt lag gå av banen etter å ha spilt en meget svak bortekamp på Åråsen.

– Jeg synes vi kan være bekjent av 20 minutter. Det resterende er bare å beklage. Det jeg så etter det, er så langt fra det vi forventer, sa Skullerud etter en spesielt svak annenomgang.

– Jeg reagerer på innsatsen vår, særlig etter pause. Jeg er fryktelig skuffa.

Les også

Godset-keeper beklager fingergest mot egne fans

Udoji-scoring

Sesongen hittil har vært alt annet enn god for laget fra Drammen.

På 15 kamper har Godset kun vunnet tre ganger, og mot Lillestrøm kom sesongens sjette tap. Det betyr 14.-plass med 15 poeng, ett poeng mer og én kamp mer spilt enn Tromsø på 15.-plass.

Mot LSK virket laget tomme for energi i store deler av kampen.

Chigozie Udoji ga vertene ledelsen etter å ha blitt spilt opp av Ifeanyi Mathew. Udoji, som fikk all verdens av tid, tok ballen ned på brystet og skjøt den i mål på volley uten at noen Strømsgodset-forsvarere maktet å komme oppi spissen.

Foruten et godt skudd fra Eirik Ulland Andersen like før 1-0-scoringen, var det ikke mange farligheter som kom fra Strømsgodset.

Like før pause doblet Lillestrøm til 2-0 da Mathew fyrte av et skudd som Espen Bugge Pettersen måtte gi retur på. Der ventet kaptein Erling Knudtzon og satte inn 2-0 på hodet.

Les også

Skullerud etter møtet med gamleklubben: – Irriterende ikke å ha marginer med

Bytter uten effekt

Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud gjorde grep allerede i pausen da han tok ut Kristoffer Tokstad til fordel for Pontus Engblom.

Gjestene var imidlertid ikke i nærheten av å få med seg poeng på Åråsen, og de var heldige som ikke kom under 0-3 etter 50 minutter da Knudtzon rundet Bugge Pettersen. Avslutningen endte i stolpen.

Resultatet gjør at Lillestrøm ligger på åttendeplass med 20 poeng.

(©NTB)

Eliteserien

SVUTMP
1Viking86111761119
2Lillestrøm7520134917
3Molde7412137613
4Sarpsborg 086312107310
5Strømsgodset731389-110
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Strømsgodset IF
  3. Lillestrøm SK