Apelyder overskygget City-seier

Rasisme stjal oppmerksomheten fra sterk City-seier mot CSKA Moskva.

HETSET: Yaya Touré ble hetset for hudfargen sin i Moskva.
FORSKJELLEN: Sergio Aguero var forskjellen da City snudde kampen i Moskva.

CSKA MOSKVA — MANCHESTER CITY 1-2

Rasismehetsen av Manchester Citys midtbanespiller Yaya Touré overskygget den sterke trepoengeren til City i den russiske hovedstaden.

Sky Sports rapporterte underveis i kampen om at deres folk i Moskva hadde hørt tilropene.

Også Yaya Touré selv fikk med seg apelydene.

SE MÅLENE I VINDUET OVER!

Skuffet Touré

— For meg, som en afrikansk spiller, er det alltid trist å høre slik og noe må kunne gjøres med det, sier Yaya Toure til Sky Sports 2 ifølge Manchester Evening News.

— Jeg mener UEFA må være sterkere, holde alle klubbene og fansen som gjør det ansvarlig. Kanskje sette dem til å spille foran en tom stadion.

— Noen av sangene i dag var tåpelige og jeg UEFA må gjøre en jobb. Hver gang noe blir sagt, så fortsetter det bare, noe må bli gjort for å stoppe det, konstaterer Touré.

Selve kampen ble avgjort av to scoringer på åtte minutter av Sergio Agüero. Det reddet tre poeng for Manchester City etter at CSKA tok ledelsen ved Zoran Tosic etter en drøy halvtimes spill.

Returkamp om to uker

Men bare to minutter senere slo David Silva inn fra venstresiden til Agüero, og argentineren satte inn utligningen fra kort hold. Like før hvilen sørget sammen mann for at City tok ledelsen da han headet inn 2-1 fra bakerste stolpe.

Med seieren i Russland ligger Manchester City godt an til å gå videre fra gruppespillet. Laget har vunnet to av tre kamper så langt. Begge seirene er kommet på bortebane (Viktoria Plzen og CSKA). Hjemme mot tittelforsvarer Bayern München ble det 1-3-tap.

City og CSKA møtes igjen i Manchester om to uker.