Fotball

Mot spisskrise for Real Madrid

Måltyven Karim Benzemas skade i lørdagens ligamøte med Levante skaper atskillig hodebry for Real Madrid-trener Zinédine Zidane.

Karim Benzema ble skadet under lørdagens møte mot Levante. Dermed kan Gareth Bale fort bli løsningen på topp for Real Madrid. Foto: Lalo R. Villar / TT / NTB Scanpix

Benzema hinket av banen midtveis i første omgang, og etter kampen bekreftet den spanske storklubben at franskmannen har pådratt seg en strekkskade i låret. Det er svært dårlig nytt.

Storavisene AS og Marca melder begge at Benzema er satt ut av spill i fire til seks uker.

Cristiano Ronaldo var uaktuell til lørdagens kamp på grunn av karantene, og portugiseren er heller ikke spilleberettiget i neste helgs ligamøte med Real Sociedad. Ronaldo fikk fem kampers karantene etter å ha dyttet til dommeren i supercupkampen mot Barcelona i august.

Lørdag måtte Gareth Bale vikariere i en uvant spissrolle etter at Benzema forlot banen. Det er neppe noen ideell løsning for Real-trener Zidane, men kan bli den foretrukne varianten også mot Sociedad.

Real Madrid mislyktes i å hente en erstatter for Álvaro Morata etter at han forsvant til Chelsea i sommerens overgangsvindu. Det franske vidunderbarnet Kylian Mbappé var linket til klubben, men endte opp i Paris Saint-Germain.

– Dette er spillestallen jeg har til disposisjon, og vi kan ikke gjøre noe annet enn å lete etter løsninger her. Cristiano og Benzema var ikke der i dag, og det er det ingenting å gjøre med, sa trener Zidane etter lørdagens kamp.

(©NTB)

Les mer om

 1. La Liga
 2. Real Madrid CF
 3. Cristiano Ronaldo
 4. Gareth Bale
 5. Karim Benzema
 6. Champions League

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Ronaldo reddet Real Madrid mot bunnlaget

 2. FOTBALL

  Ghayas Zahid og APOEL fikk bank da Cristiano Ronaldo satte ny scoringsrekord

 3. FOTBALL

  Ødegaard før «spesiell» kamp: – Vil gi dem problemer

 4. FOTBALL

  TV 2 får ikke sende Martin Ødegaards stjernemøte mot Real Madrid

 5. FOTBALL

  Drømmemål da Real Madrid banket Barcelona

 6. FOTBALL

  Ronaldo ble helten – Real Madrid kronet drømmeår med VM-tittel