United-fan pepret med hatmeldinger etter Sterling-lekkasje

Raheem Sterlings mobilnummer ble angivelig lekket på nettet. Det var bare ett problem.

HETSET: Raheem Sterling har satt sinnet i kok for flere Liverpool-supportere.
  • Fredrik Saltbones

Overgangssagaen om Raheem Sterling (20) nærmer seg en ende etter at Liverpool-manager Brendan Rodgers i dag bekreftet at klubben er enigmed en annen klubb om pris.

Dermed er det ventet at 20-åringen blir presentert som ny Manchester City-spiller i nær fremtid.

Men ryktene har pågått i lang tid, og Sterling har gjort seg upopulær blant Liverpool-fansen på grunn av sitt ønske om å forlate Merseyside-klubben.

Nummeret til United-supporter

Forrige uke la noen sinte supportere ut det som angivelig var England-stjernens mobilnummer på sosiale medier. Det var bare ett problem: Nummeret tilhørte ikke Raheem Sterling, men den 17 år gamle Manchester United-supporteren Joe Adams fra Wales.

Flere fotballfans har likevel trodd at de kunne nå Sterling på nummeret, og i et intervju med The Sun, gjengitt av Manchester Evening News, forteller Joe Adams at han har fått rundt 500 oppringninger og over 300 truende tekstmeldinger.

”Drep deg selv”, står det blant annet i en melding.

– Da jeg skjønte hva som hadde skjedd, synes jeg at det var skikkelig merkelig, forteller Adams, ifølge Manchester Evening News.

PS! Raheem Sterlings ekte telefonnummer skal også ha blitt lekket på sosiale medier, og ifølge flere engelske har politiet innledet etterforskning av 3200 tekstmeldinger som ble sendt til Sterling.