Hevder Steauas trener har trukket seg etter Rosenborg-ydmykelsen

Det melder rumensk nettsted.

Mike Jensen og Rosenborg kjørte over det rumenske storlaget.

— Jeg gir meg for lagets beste, skal Mirel Radoi ha sagt til sine spillere ifølge nettstedet sport.ro.

For dagen etter å ha blitt ydmyket av trønderne på eget gress, skal Steaua Bucuresti-treneren ha takket for seg og forlatt sjefsstolen.

Les også

Tapte for Rosenborg - så skal det ha klikket fullstendig for klubbeieren

— La meg være i fred

Nyheten kommer i kjølvannet av Steauas klubbeier Gigi Becalis utbrudd etter kampen.

— La meg være i fred fra alt dette snakket om avansement. Jeg bryr meg ikke. Jeg har ikke pengene! Jeg vil ikke ødelegge familien min for Steauas skyld, skal Becali ha sagt til pressen etter 0-3-tapet.

Les også

Steauas trener får ikke sitte på benken mot RBK

Treneren satt ikke på benken i gårsdagens 0-3-tap for Kåre Ingebrigtsens menn. Han ble nemlig nylig utestengt fordi han mangler nødvendige trenerkurs.

Skal ha sparket to spillere

— Radoi er utestengt fra enhver funksjon til en hovedtrener, samt alle andre treneroppgaver i UEFA-kamper, skrev Det europeiske fotballforbundet (UEFA) i en uttalelse om spilleren med 67 landskamper for Romania.

Rapporter i går hevdet også at klubbeieren hadde sparket to av spillerne direkte etter kampslutt.

Les også

Perfekt utgangspunkt for et litt heldig Rosenborg

Klubben selv har foreløpig ikke bekreftet at Radoi er ferdig. 0-3 mot Rosenborg var Steauas fjerde strake kamp uten seier. I skrivende stund ligger laget på en svak sjetteplass i serien.

Scoringer av Tobias Mikkelsen, Pål André Helland og Mike Jensen ga Rosenborg et utmerket utgangspunkt før neste ukes returoppgjør. Dobbeltmøte med Steaua Bucuresti er trøndernes siste hinder på vei til gruppespillet i Europa League.