Fotball

Monaco jager Kalmar-keeper

Etrit Berisha skal være aktuell for rikmannsklubben.

MANACO-AKTUELL: Etrit Berisha skal være aktuell for Manaco.
  • Petter Remen Hanssen

Ifølge Aftonbladet skal Berisha være jaget av superrike AS Monaco.

— Det er min drøm å spille for en slik klubb, sier keeperen.

Den franske klubben har i år bladd opp med gigantiske summer for å sikre seg flere verdensstjerner før sesongen. Store stjerner som Radamel Falcao, Eric Abidal og Joao Mouthino er noen av de stjernene klubben har hentet inn så langt.

Ser mot Europafotballens bakgård

Men nå skal klubben være interessert i en spiller fra Europafotballens bakgår. Klubben skal visstnok ha sendt personer til Kalmar for å se nærmere på Berisha.

Berisha sier selv at han ikke har hørt noe om dette, men når Kalmar møter Brommapojkarna i morgen så er det mest sannsynlig med folk fra Monaco på tribunen.

— Om det er sant, så er det veldig gøy. Det er en del snakk rundt meg for tiden, men lite konkret, sier keeperen.

Vanskelig å prestere

Keeperen legger ikke skjul på at det er vanskelig å prestere når han vet det er folk på tribunen som vurderer hans prestasjoner.

— Det er ganske vanskelig å prestere når det er så mye prat om andre klubber, men jeg må bare gjøre mitt beste hele tiden uansett, sier den ettertraktede Kalmar-keeperen.

Selv om det er vanskelig å fokusere med mye interesse rundt hans prestasjoner mener Berisha at når klubber som Monaco kommer på banen er det motiverende.

— Det føles fantastisk og jeg blir bare mer motivert når jeg får høre om deres interesse. Det er min drøm å spille en slik klubb, i en bedre liga.

Les også

  1. Fransk fotballs milliardkrig

  2. Ny stjernespiller klar for Monaco

  3. Monaco fortsetter kjøpefesten

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. AS Monaco
  3. Ligue 1
  4. Kalmar FF
  5. Allsvenskan