Kommentator sovnet under storkamp - fikk sparken

Real Madrids storkamp mot Paris Saint Germain fikk mange tv-seere til å sitte ytterste på setene sine, men en kinesisk ekspertkommentator klarte ikke å formidle stemningen.

SOVNET: En kinesisk fotballekspert klarte ikke å holde seg våken da han kommentert Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic gigantmøte i Mesterligaen.

Riktignok endte det kun med én scoring da Real Madrids Nacho ble uventet matchvinner i 1-0-seieren over PSG, det til tross for flere store sjanser — spesielt til Zlatan Ibrahimovic og gjestene fra den franske hovedstaden.

Spørsmålet er hvor mye vår venn Dong Lu fikk med seg av dette. Han kommenterte kampen for den kinesiske tv-kanalen LeTv.

Les også

Lekte med Real-stjernene - så tabbet keeperen seg ut

Snorkelyder

79 minutter ut i kampen kunne tv-seerne høre tydelige snorkelyder samtidig som hovedkommentatoren forsøkte å snakke høyt, ifølge den engelske avisen The Mirror — som har lagt ved en lydfil av situasjonen som oppstod midt på natten lokal tid.

Med kampstart 04.45 i Kina, kan man kanskje skjønne at det kunne bli vanskelig å holde seg våken, men tv-kanalen viste ingen nåde mot eksperten, som hadde jobbet i LeTv i nesten 20 år.

46-åringen fikk nemlig sparken for den mildt sagt spesielle hendelsen - i en kamp der Paris Saint Germain dominerte stort før pause, men det var lengre mellom høydepunktene i 2.omgang.

Tverrliggerskudd

Tidligere Real Madrid-yndling Angel Di Maria fikk kampens siste sjanse da han satte ballen i tverrliggeren på frispark like før slutt, dermed ble det en heldig hjemmeseier i Madrid. Med 1-0 er Real Madrid sikret plass i åttendelsfinalen og har festet grepet om førsteplassen i Mesterligaens gruppe A. Med to kamper igjen å spille har Cristiano Ronaldo og lagkameratene tre poengs forsprang til PSG.

Malmö og Sjakhtar Donetsk er akterutseilt med tre poeng hver og må kjempe om tredjeplassen - som gir sluttspillplass i Europaligaen og muligheten til å møte Molde i viderespillet.

— Dette var overhodet ingen komfortabel kamp for oss. Det ble vanskelig, og vi har fått mye å tenke på. Vi spilte mye bedre i Paris, til tross for at vi der måtte nøye oss med uavgjort, sa Real Madrid-forsvarer Sergio Ramos etter kampen.

I PSG-leiren var skuffelsen stor.

— Vi gjorde sesongens beste kamp og spilte helt fremragende. Vi gjorde en eneste feil og ble straffet for den. Alt i alt var vi ti ganger bedre enn Real, og sånn skal vi fortsette, sa PSG-spiller Di Maria til uefa.com.