Her er Karius’ beklagelse etter tabbekvelden: – Jeg er uendelig lei meg

Liverpool-keeperen var langt nede etter marerittfinalen. Nå etterforsker politiet trusler mot tyskeren.

TUNGT: Karius beklaget til de tilreisende supporterne etter kampen, og brøt sammen i tårer da han mottok applaus i Kiev.
  • NTB

Liverpool-keeper Loris Karius hadde en marerittkamp da han tabbet seg ut to ganger i mesterligafinalen mot Real Madrid lørdag. Søndag beklaget han dypt.

Karius var skyld i to mål da Liverpool tapte for Real Madrid i mesterligafinalen. Karim Benzemas 1-0-mål og Gareth Bales 3-1-mål var begge enorme tabber av Liverpools keeper.

Les også

Steven Gerrard hyller Loris Karius etter tabbekvelden

Etterforsker grove meldinger

Han kastet ballen i Benzemas utstrakte fot på 0-1. På 1-3 klarte han ikke å stoppe et langskudd som gikk rett på ham, og endte med å slå ballen i eget nett. Det ble skjebnesvangert for det engelske laget som dermed måtte vinke farvel til mesterligapokalen.

Søndag skriver britiske Telegraph at en rekke meldinger sendt til Karius nå skal etterforskes. Meldingene skal ha vært av grov karakter. I tillegg til trusler mot familien, skal han ha fått meldinger som «sønnen din fortjener å dø av kreft» og «jeg håper hele familien din dør».

– Vi tar innlegg i sosiale medier av denne karakteren ekstremt seriøst, sier en talsperson i Liverpool-politiet til avisen.

AVGJØRELSEN: Loris Karius makter ikke å stoppe langskuddet fra Gareth Bale, og Real Madrid går opp i 3–1-ledelse.
Les også

Cristiano Ronaldos evne til å stjele oppmerksomheten – og fire andre snakkiser fra Champions League-finalen

Beklager til supporterne

Den tyske burvokteren lå lenge i gresset da dommeren blåste av kampen, før han med tydelig kroppsspråk beklaget til de tilreisende Liverpool-supporterne i den ukrainske finalebyen Kiev.

Liverpool-fansen svarte med å applaudere Karius, som deretter brøt sammen i tårer.

Karius innrømmet etter kampen at hans tabber kostet laget seieren, og søndag kom han med en ny beklagelse på Twitter og sin egen Instagram-konto.

– Har egentlig ikke sovet fram til nå. Situasjonene går gjennom hodet mitt igjen og igjen. Jeg er uendelig lei meg for mine lagkamerater, for dere fans, og for hele støtteapparatet. Jeg vet at jeg rotet det til med mine to tabber og at jeg skuffet dere alle, skrev han.

– Som jeg sa vil jeg bare skru tiden tilbake, men det er ikke mulig. Det er om mulig verre ettersom vi følte vi kunne slått Real Madrid, og vi var inne i kampen lenge. Takk til våre utrolige fans som kom til Kiev og sto opp for meg, selv etter kampen. Jeg tar det ikke for gitt, og det viser igjen hvilken stor familie vi er. Takk, vi vil komme tilbake sterkere.

Se Twitter-meldingene fra Karius her: