Fotball

– Trist farvel

<p><strong> <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=278169&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#278169" target="_blank">TIL — Slaven 2-1:</a></strong> Douglas Sequeira spilte sin siste kamp på Alfheim.</p>

Fotball, E-cupTromsø v NK Slaven Belupo30.07.2009Foto: Tom Benjaminsen, DigitalsportDouglas Sequeiras spilte sin siste kamp for Tromsø IL mot NK Slaven Belupo.
 • Tobias Stein Eilertsen
  iTromsø

ALFHEIM: Douglas Sequeira kom inn for Sigurd Rushfeldt som spiss de siste 16 minuttene av TIL-NK Slaven. Det var det siste Tromsø-publikummet fikk se av costaricaneren hjemme på Alfheim.

– Tromsø har vært en viktig del av livet mitt. Jeg har vært her i to år og fem måneder og de første to sesongene gjorde jeg det sportslig veldig bra. Denne sesongen var det annerledes, jeg spilte nesten ikke i de første ni kampene, så spilte jeg åtte gode kamper, men familien min vil være i Costa Rica og jeg vil være med dem, sier Sequeira.

Costaricaneren fikk applaus før kampen og var rørt etter kampslutt.

– I dag var en spesiell dag. Jeg er trist for at jeg må forlate Tromsø og har spilt min siste kamp her. Jeg tror publikum liker å se meg spille og jeg liker å spille foran dem. I dag spilte vi fantastisk fotball og jeg tror Tromsø har gode sjanser til å nå gruppespillet, sier Sequeira.

Costaricaneren vil også være med i helgens kamp mot Lillestrøm og borteoppgjøret mot NK Slaven, før han avslutter sin TIL-karriere borte mot Vålerenga i cupen 9. august. Samme klubb han debuterte mot for to og et halvt år siden.

– Vi kommer alle til å savne Douglas både på og utenfor banen. Han er en veldig sterk bidragsyter til der vi er i dag, og det blir trist å se ham dra, men slik er fotballen, spillere kommer og spillere går, sier stopperkollega Tore Reginiussen.

 1. Les også

  Spissmangel krever handling

 2. Les også

  &ndash; Et godt resultat

 3. Les også

  &ndash; Prikkfri kamp

 4. Les også

  Effektive minutter

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  KOMMENTAR
  Publisert:

  En 90 minutters kraftanstrengelse

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5