Fotball

Hareide etter Ronaldo-møte: - Det var en veldig rar atmosfære

Nordmannen håper det blir mer sport og mindre sirkus når Sjakhtar Donetsk kommer på besøk enn tilfellet var da Real Madrid var i Sverige.

Åge Hareide på pressekonferansen før kampen mot Real Madrid.
  • Steffen Stenersen

Mesterligaen er i gang igjen etter en liten pause, og nok en gang får Åge Hareide og hans Malmö et storlag på besøk.

Ukrainske Sjakhtar Donetsk tar turen til Swedbank Arena onsdag, i en kamp som kan bli meget viktig for tredjeplassen i gruppa bak Real Madrid og Paris Saint-Germain.

— Ble for mye Ronaldo

Svenskene fikk slite hjemme mot Real Madrid sist runde, i en kamp som til slutt endte 2-0 til Cristiano Ronaldo og lagkameratene.

Les også

Berget-scoring i Malmö-seier

— Det var en veldig rar atmosfære som jeg ikke likte. Det ble for mye hyllest, for mye Ronaldo, for mye piss, sier Åge Hareide ifølge Aftonbladet.

ISKALD: Cristiano Ronaldo ga Real Madrid ledelsen i Malmö.

Det er ikke hver dag en klubb av Malmös kaliber får superstjerner i Real Madrid-klassen på besøk, og Hareide mener man kunne se på spillerne at dette var ekstra stort for dem.

— Håper ikke det blir slik når Zlatan kommer

— Folk sprang rundt som gale etter kampen for å få tak i Real Madrids drakter. Det viser hvordan det var, og det liker jeg ikke. Vi er i samme gruppe som dem, vi har til og med kvalifisert oss, mens de går rett til gruppespillet hvert år, sier Hareide.

Les også

Berget om forvandlingen etter Celtic-nedturen: - Noen ganger handler det om å løpe og krige

Malmö har startet med to tomålstap mot de to beste lagene i gruppa, og det spørs om PSG og Real Madrid er såpass suverene at de to siste lagene må konkurrere om tredjeplassen som gir billett til Europa League.

— Jeg håper ikke det blir likedan når Zlatan kommer på besøk, for han er svensk. Men jeg får en ekkel følelse av at fotballen er på vei til å bli ødelagt av pengene. Er det dette som er drivkraften for unge spillere og klubber? Om Barcelona, Real Madrid, Bayern München og PSG er i semifinalen hvert år, blir Mesterligaen ødelagt, sier Hareide.

Les også

  1. Ronaldo: Jeg er stolt over å ha gjort 500 mål i karrieren

  2. Erik Thorstvedt: - Norge har hatt maksimal flaks

Les mer om

  1. Champions League
  2. Malmö FF
  3. Sjaktar Donetsk
  4. Cristiano Ronaldo
  5. Åge Hareide