Målscorer Kamara om grisespillet: - Det var tøft

Molde-spissen fikk røff behandling som ensom spiss mot tre stoppere i Champions League-kvaliken.

Ola Kamara scoret det viktige utligningsmålet i Kroatia.
  • Erli Berg Daneshmand

Dinamo Zagreb-Molde 1-1

ZAGREB: Ola Kamara scoret Moldes eneste mål da laget tok et solid resultat med 1-1 borte mot Dinamo Zagreb. Kamara startet på topp i Moldes 4-5-1-formasjon, og ble enslig spiss mot tre Dinamo-stoppere. Der både fikk han og delte ut litt juling.

— Det var tøft. Jeg fikk en skikkelig grisete albue der blant annet i første omgang, og fikk litt etterpå også.

- Hva skjer i situasjonen der du får albuen i ansiktet?

— Vi kommer på en kontring, så stopper den ene stopperen deres bare og gir meg en albue. Vanligvis er jo det rødt kort om dommeren ser det. Linjedommeren burde sett det syns jeg. Men sånn er det. Man må vel forvente litt nede i Europa, mener Kamara.

Les også

Skullerud: - Dinamo er fortsatt favoritter

Rask utlikning

Han satte inn det viktige utlikningsmålet bare et par minutter etter at Dinamo hadde tatt ledelsen.

— Det er jo et godt resultat. Det er en tøff match, og vi kommer under 1-0. Men så får vi 1-1, og da har vi i tillegg et bortemål. Det er viktig.

- Hvor viktig var det å få den utlikningen så kjapt etter deres ledermål?

— Jeg tror det tok litt lufta ut av dem. Akkurat da de scoret så det ut som de fikk litt momentum, og følte seg nok friske. Men på 1-1 så du at de datt litt ned og entusiasmen til publikum falt fort. De begynte jo å pipe på dem, noe som var fordelaktig for oss, sier Kamara.

Les også

Molde med knallresultat i Kroatia

— Utrolig spennende

Målet kom etter et nydelig innlegg fra Martin Linnes, som svingte ballen perfekt på hodet til Kamara. Spissen var sterk og stanget inn 1-1. — Jeg ser tidlig hva han (Linnes) kommer til å gjøre, så legger han en perfekt bue bak forsvarsspillerne deres med perfekt hardhet. Det var egentlig bare å styre den inn for meg, sier Kamara.

Utover i kampen ble han i likhet med resten av laget slitne. Han skulle sannsynligvis byttes ut i andre omgang, men da Knut Olav Rindarøy fikk krampe og MFK bare hadde ett bytte igjen måtte spissen spille kampen ut.

— Det er en kamp hvor vi løper mye og jobber for hverandre. Sånn blir det, men jeg tror fort det kan bli en helt annen kamp på kunstgresset i Molde. Her var det en humpete gressmatte, hvor gresset slapp litt. Men det viktigste var at vi jobba for hverandre.

- Hva tenker du om returoppgjøret?

Jeg tenker det blir utrolig spennende. Jeg håper publikum kommer og heier oss fram, for det her kan bli veldig moro, sier Kamara.

Les også

DIREKTE: Kamara utlignet i Zagreb