Fotball

RBK-keeperen har takket nei til landslaget, men denne uken kan han bli oppringt av Lagerbäck

Lars Lagerbäck avviser ikke at han de kommende dagene vil kontakte André Hansen for å høre om han igjen kan bidra for landslaget.

André Hansen kan være aktuell for det norske fotballandslaget.

Hansen takket tidligere i år nei til spill for Norge, men har sagt seg villig til å stille opp om det skulle oppstå en krise.

RBK-sisteskansen var ikke med da Lagerbäck presenterte troppen til de kommende nasjonsligakampene mot Slovenia og Bulgaria, men det kan endre seg.

– Vi har en deal om at jeg er velkommen til å ringe dersom det skulle bli problemer. I tillegg har jeg sagt at han er velkommen til å komme hit og konkurrere om plassen. I øyeblikket er det status quo, sa Lagerbäck tirsdag.

Les også

Ødegaard flyttes ned til U21-landslaget

Rune Almenning Jarstein har slitt med en skade den siste tiden, men skal være kampklar. Rapportene rundt Danmark-proffen Sten Grytebust er ikke like positive.

Det kan tvinge fram en telefon til André Hansen.

– Rune Jarstein skal være hundre prosent. Han er i gang å trene igjen. Samtidig har vi fått en rapport om at det er tvil rundt (Grytebusts deltakelse i) kampen i morgen. Der finnes det et lite spørsmålstegn. I så fall kommer jeg definitivt til å ringe Herr Hansen og være svært ydmyk og høre om han vil komme hit, sa Lagerbäck.

Les også

Rosenborg-keeperens kollega skal hjelpe Ingebrigtsens sak mot RBK

André Hansen har vært med i landslagsmiljøet lenge, men fikk ytterst få sjanser til å spille. Det gjorde at RBK-keeperen for noen måneder siden valgte å takke nei.

Han ville bruke de cirka 45 landslagsdøgnene på annet enn reservetilværelse. (@NTB)

Les mer om

  1. André Hansen
  2. Landslag
  3. Rosenborg BK