Fotball

Skullerud etter storseier: - Vi er i rute

Tor Ole Skullerud godt fornøyd etter storseieren mot Sogndal.

Tor Ole Skullerud var godt fornøyd etter seieren. (arkivbilde)
  • Daniel Nerli Gussiås

Molde — Sogndal 5-2

— Jeg føler jeg fikk mange gode bekreftelser fra spillerne mine i dag. Vi er i rute, sa Tor Ole Skullerud etter å ha sett Molde valse over Sogndal på Aker stadion.

Les også

Ingen spisskrise i Molde

Han byttet ut seks spillere i pausen og de som kom inn, grep sjansen.

— Vi har rullert på laget i et par kamper nå, og vi har en hel tropp som leverer på et høyt nivå.

Selv om Molde har mistet tre spisser på kort tid, vil ikke Skullerud høre om noen spisskrise.

— Alle ser vel i dag at vi ikke har noe spissproblem. Vi er veldig fornøyd med de spillerne vi har tilgjengelig, og bygger ut ifra det.

- Så ingen konkrete planer om å forsterke på spissplass?

— Nei, nå jobber vi med de vi har og er veldig fornøyd med det.

Hat trick-Høiland

En annen som var fornøyd er Tommy Høiland som scoret ekte hat trick etter pause da Molde gkk fra 2-1 til 5-1. — Jeg fikk beskjed i går om at nesten alle skulle spille 45 minutter hver. Sander Svendsen går inn og banker inn to mål og viser at han har tatt enorme steg i vinter. Sander vil inn på laget, og jeg vil være med på laget, og det vil også Ola Kamara. Vi er 30 gode fotballspillere her i Molde, så det blir stor kamp om plassene.

- Fredrik Gulbrandsen er kanskje ute hele sesongen, med dette viser vel dere at skadens hans ikke hemmer dere så alt for mye?

— Nei, det tror jeg ikke det gjør. Men det er utrolig trist for oss i stallen og ikke minst for Fredrik selv at han ble skada. Han var en veldig viktig bidragsyter for oss i fjor, og jeg er sikker på at han kommer sterkere tilbake. Jeg håper han er klar til vi skal ut i Champions League-kvalik, sier Tommy Høiland.

Les mer om

  1. Forsesong