Fotball

Tromsø-kapteinen beklager til fansen etter sjokktapet

Jonas Johansen fikk æren av å være kaptein da TIL møtte Senja i cupen. Sammen med lagkameratene måtte han reise hjem i skam etter å ha tapt.

SKOLERETT: TIL-kaptein Jonas Johansen måtte stå skolerett etter å ha tapt 1-2 mot Senja.
  • Rune Robertsen
    iTromsø

TIL tapte 1-2 mot 2.-divisjonslaget Senja etter å ha sluppet inn mål helt på slutten av oppgjøret. Det gikk inn på TIL-kapteinen Jonas Johansen som vokste opp i klubben.

— Det er forferdelig. Som TIL-gutt er dette noe av det tyngste jeg har vært med på. Jeg må bare beklage til supportere og klubben og alle som er glad i TIL. Det er flaut og tungt.

— Vi er fullt klar over at dette ikke er godt nok. I morgen blir det en kraftig evaluering.

- Ikke trenernes skyld

— Bør dere ha et oppvaskmøte for å finne ut hva som er galt?

— Dette er noe vi spillerne må ta. Det er ikke noe feil med taktikken fra trenerne. Vi har klare spillemønster vi skal følge, og det gjør vi ikke i dag.

Johansen ser på cupen som et pusterom ettersom klubben sliter i eliteserien, og ligger nest sist etter seks serierunder. I stedet kom sjokktapet mot Senja.

— Hvor alvorlig mener du situasjonen i TIL er?

— Vi tenker ikke at det der så alvorlig, og vi må tenke mer utvikling. I dag er det jævla tungt, og vi er såra og lei oss alle mann. Så vet vi at det er ny kamp allerede lørdag.

Verste enkeltopplevelse

— Mange spillere som ikke har fått så mange muligheter denne sesongen, deg selv inkludert, får sjansen i dag. Hvordan tar dere den?

— Det er ingen som tar den i dag. Nå er det ikke noe stor forskjell på de som er inne på laget, og de som får sjansen i dag, men vi har ikke hatt en god sesong så langt.

Han rangeres opplevelsen på Senja langt nede i sin egen karriere.

— Som enkeltkamp er dette det verste jeg har vært med på. Det var brutalt. Bussturen hjem blir forferdelig. I morgen får vi starte på jobben med å snu det.

Les også

  1. Steinar Nilsen slakter spillerne etter cupfadese

  2. Se straffesparkene som sendte Brann videre

  3. Mathisen: - Det flaueste tapet i Starts historie

  4. RBKs bestemann ba om framtidsprat etter vrakingen

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. FK Senja
  3. Tromsø IL