Fotball

Klepp-poeng gir håp om topp fem-plassering

Maria Thorisdottir skadet igjen.

– Det gledelige akkurat nå er jo 6.-plassen og en ekstra uke i La Manga. Nå føler vi vi har fått igjen noe for den gode våren og sommeren vi har hatt, sier Maria Thorisdottir. Foto: DIGITALSPORT

 • Charlotte Mæland

Amazon Grimstad — Klepp 0-0

Etter 0-0 mot Amazon Grimstad kan Klepp-damene konstatere at de blir dårligst nummer seks i årets Toppserie.

Foran sesongens nest siste kamp visste Klepp-damene at poeng mot Amazon Grimstad ville sikre dem en plass blant de seks beste i Norge samt en ekstra uke i La Manga i oppkjøringen. Det skulle få jentene til å krige for seieren, men seier ble det ikke, bare krig.

– Det ble en kamp full av krig og duellspill, det var ikke noe særlig finspill for å si det slik. Det var en kjedelig kamp, forteller Maria Thorisdottir.

Thorisdottir slo opp skaden

Selv var hun tilbake på banen etter et lenger skadeavbrekk, men hun holdt bare i 12. minutter før hun hinket av banen igjen.

– Jeg har trent på kunstgress der banen er jevn, men her var det ujevnt underlag, så det var en blanding av en trøkk og det ujevne underlaget som gjorde at jeg slo opp skaden igjen.

Dermed måtte hun se resten av kampen fra sidelinjen, og det var ikke et fyrverki av en kamp hun fikk beskue.

– Alt skjedde rundt midtbanen, det var mye klabb og babb og vi hadde en sjanse kampen gjennom. Vi fikk ikke til å ta tak i kampen og få den i vårt spor, vi får ikke tatt ned ballen for å spille, ja, det er bare mye kriging, konstaterer Thorisdottir.

– Blir tøft for Røa

Men kriging var nok. Om Klepp bare produserte en sjanse, produserte ikke Amazon særlig mer og dermed var det ok med uavgjort i kampen. Selv om det ble Klepps niende poengtap siden 15. august har damene likevel noe å glede seg over.

– Det gledelige akkurat nå er jo 6.-plassen og en ekstra uke i La Manga. Nå føler vi vi har fått igjen noe for den gode våren og sommeren vi har hatt.

Men selv om 6.-plassen er sikret, kan det bli 5.-plass på Klepp. Neste Lørdag spilles siste runde i Toppserien og da kommer Røa på besøk. Vinner Klepp den kampen samtidig som Kolbotn taper eller avgir poeng mot Lillestrøm, kan Klepp klatre opp på 5. plass, og det tenner jentene.

– Vi skal jobbe hardt videre mot den kampen, og så vet vi at vi er sterke på hjemmebane. Alle på laget vil avslutte med stil, så jeg tror det blir tøft for Røa å komme til Klepp.

Flere artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Stortalent med skadesmell da Klepp gikk videre i cupen: - Et skår i gleden

 2. FOTBALL
  Publisert:

  Klepp til kvartfinale i cupen – har vanvittige ni timer uten baklengsmål

 3. FOTBALL
  Publisert:

  15-åring ble matchvinner for Klepp: — Det var ubeskrivelig deilig

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Klepp vant i generalprøven: – En bra gjennomkjøring

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Klepp slo Kolbotn for første gang på fire år: — Jeg er ekstremt fornøyd

 6. FOTBALL
  Publisert:

  To mønsterkontringer var ikke nok - Klepp spilte uavgjort i toppkampen