Manchester United bekrefter enighet med Real Madrid om Casemiro

Den brasilianske midtbanespilleren Casemiro blir etter alt å dømme Manchester Uniteds neste storsignering.

CHAMPIONS LEAGUE-VINNER: Casemiro med armene i været etter å ha vunnet Champions League-finalen mot Liverpool i mai.

Klubben skriver at personlige betingelser, visum og medisinsk test gjenstår før overgangen er i boks.

Ifølge Manchester Evening News og The Athletic kommer den defensive midtbanespilleren til å tjene rundt 4,3 millioner kroner i uken.

De melder samtidig at lønnen vil bli kraftig redusert dersom United ikke kvalifiserer seg til Champions League neste sesong.

Ifølge de nevnte engelske mediene, i tillegg til BBC og en rekke andre medier, signerer Casemiro en fireårsavtale, med opsjon på ytterligere ett år.

Overgangssummen skal ligge på rundt 700 millioner kroner, men kan øke med ytterligere 100 millioner med ulike klausuler og bonuser.

30-åringen kom til Real Madrid i 2013. Han har vunnet Champions League fem ganger og den spanske serien tre ganger etter overgangen til den spanske hovedstaden.

Han står også bokført med 63 landskamper for Brasil, hvor han var med da de dro i land Copa America i 2019.

Tror du Casemiro blir en suksess?

Tidligere denne sommeren har Manchester United kjøpt midtstopperen Lisandro Martínez fra Ajax, venstrebacken Tyrell Malacia fra Feyenoord samt den kontraktsløse Christian Eriksen, som spilte for Brentford fra januar forrige sesong.

Fredag bekreftet Real Madrid-manager Carlo Ancelotti at Casemiro ønsket å forlate klubben.

– Det er forhandlinger, ingenting er offisielt, men hans vilje til å dra er klar. Hvis det blir en avtale, har vi ressurser til å erstatte ham, sier Ancelotti på en pressekonferanse fredag.

Manchester United-manager Erik ten Hag nektet på sin side å kommentere ryktene.