Fotball

Klopp forlenget med Liverpool

Jürgen Klopp har signert ny kontrakt med Liverpool. Han blir manager i Premier League-klubben frem til 2024.

Jürgen Klopp forlenget med Liverpool.
  • NTB

Liverpool bekrefter signeringen på sine nettsider.

Den nye avtalen har en lengde på fire og et halvt år. Også Klopps assistenter Peter Krawietz og Pepijn Lijnders har forlenget sine kontrakter.

Klopp har hatt stor suksess med Liverpool de siste sesongene. I vår ledet han klubben til mesterligatriumf, og så langt denne sesongen seiler de røde opp som favoritter til å ta en etterlengtet ligatittel.

52 år gamle Klopp har hatt det sportslige ansvaret i Liverpool de fire siste årene. Han ser frem til fortsettelsen.

– For meg personlig er dette et signal om intensjonene jeg har, og den er bygget på den kunnskapen jeg har om hva vi har utrettet sammen så langt og hva som gjenstår å utrette, sier tyskeren.

– Når jeg ser utviklingen denne klubben har hatt, og det felles arbeidet som gjøres, føler jeg at mine bidrag bare kan vokse, tilføyer han.

LEST DENNE? Liverpool-stjernen vil ikke snakke engelsk til sine barn. Hver morgen vekker han dem med ordene «buenos dias».

Klopp følte et spesielt bånd til Anfield-klubben fra dag én.

– Da telefonsamtalen kom i 2015, følte jeg med én gang at vi var perfekte for hverandre. Nå føler jeg egentlig at jeg undervurderte det, sier Liverpool-sjefen videre.

Han kom til klubben etter flere suksessrike år i Borussia Dortmund. To bundesligatitler og en mesterligafinale ble fasiten der.

I Liverpool har han fortsatt å produsere strålende resultater.

Klopp og hans team var ikke de eneste i Liverpool som signerte kontrakt fredag. Også midtbaneveteranen James Milner (33) har forlenget sin avtale med klubben. Milner meldte overgang til Liverpool fra Manchester City i 2015.

Premier League

SVUTMP
1Tottenham Hotspur11004133
2AFC Bournemouth11002023
2Arsenal11002023
2Manchester City11002023
2Newcastle United11002023
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Jürgen Klopp
  2. Liverpool FC
  3. Premier League
  4. Engelsk fotball