Da hun fikk den nedslående beskjeden, ville Hegerberg flykte fra alt: – Kan vi ikke stikke til Hawaii og bli der?

Fotballstjernen Ada Hegerberg sier hun var «på bunnen» da korsbåndskaden var et faktum.

Ada Hegerberg har vært gjennom en tøff tid.
  • NTB

Lyon-stjernen fikk den nedslående beskjeden i slutten av januar. En vridning i kneet på trening endte med at korsbåndet røk.

– Verden falt litt sammen, for å sette det på spissen. Min verden. Det var brutalt, og det er fortsatt brutalt, sier Hegerberg i et intervju med TV 2.

Umiddelbart etter treningssmellen ble hun undersøkt av Lyons medisinske støtteapparat. Konklusjonen ble at hun ikke hadde noen alvorlig skade. Da kneet var hovent dagen derpå, gikk realitetene opp for Hegerberg.

– Det var som om kroppen min fikk sjokk da det skjedde. Tårene presset seg på. Jeg kjenner kroppen min så godt at jeg visste at noe var noe galt, sier fotballprofilen fra Sunndalsøra.

En emosjonell Ada Hegerberg etter fjorårets finaleseier i Champions League.

Den påfølgende MR-undersøkelsen bekreftet det hun fryktet. Da stengte 24-åringen seg inne.

– Det første jeg tenkte da jeg fikk vite at det var korsbåndet, var «herregud, jeg vil ikke at noen skal vite noe. Tror du vi kan stikke til Hawaii og bli der? Så sier vi ikke noe, til noen», sier en åpenhjertig Hegerberg i TV 2-intervjuet.

I tiden som har gått siden den gang, har 24-åringen vært gjennom operasjon og fått summet seg.

– Med en gang operasjonen er på plass, kan du begynne å telle dagene på en måte. Man er på reisen mot noe bra, sier Hegerberg.

Nå ser hun positivt mot et comeback på fotballbanen. Målet er at det skjer i september.

(©NTB)