Fotball

Mer trøbbel for van Gaal og Manchester United

Tapte borte mot bunnlaget Sunderland.

UNDER PRESS: Manchester Uniteds manager Louis van Gaal.

Manchester United hadde muligheten til å knappe grundig inn på forspranget på topplagene, men det endte med en skuffende 1-2 borte mot bunnlaget Sunderland lørdag.

KRAFTFULLT: Lamine Koné stanger inn 2-1 for Sunderland.

Seiersmålet til hjemmelaget kom sju minutter før full tid ved Lamine Koné. Forsvarsspillet til United var av det heller slette slaget da målet kom.Ordene misbrukte muligheten passer fordi topplagene møter hverandre søndag, og en trepoenger kunne ført Manchester United inn i kampen om en plass blant topp 4 for alvor.

Etter tapet for Sunderland er det fortsatt seks poeng opp til byrival Manchester City på 4.-plass før deres hjemmemøte mot Tottenham. Manchester United har kun vunnet to av de seks siste kampene, og etter søndagens kamper vil avstanden til topp 4 øke. Det er ikke gode nyheter for United-fansen som må belage seg på en ny, tung helg.

Les også

Nå møtes alle topplagene: - Det er en unik anledning

Overrasket

Sunderland gikk lørdagens verk med innsats opp til ermene, selv om de hadde historien mot seg. Klubben hadde aldri før slått Manchester United på Stadium of Light, og de sto uten seier på de fire siste kampene i serien.

HJERTEFEIRING: Wahbi Khazri har nettopp sendt Sunderland i føringen mot Manchester United.

Oppturen skulle komme tidlig. Bare tre minutter var spilt da hjemmelaget tok ledelsen. Målet kom ved Wahbi Khazri. Han slo et frispark som gikk igjennom hele feltet, og United-keeper David de Gea reagerte for seing. Skuddet gikk via stolpen og i mål.Reduseringen kom sju minutter før pause ved Anthony Martial. Vito Mannone måtte gi en retur på avslutningen til Juan Mata, og Martial «chippet» ballen inn fra kloss hold. Klassescoring fra franskmannen.

Les også

Samuelsen hylles i England: - Han fikk Premier League-spillere til å ligne nybegynnere

Avgjørelsen

Seiersmålet kom etter en corner. Khazris utoverskrudde variant ender på hodet til ivorianeren Koné, og uten særlig press headet han ballen i nota bak David de Gea.

De tre poengene for Sunderland kom på et særdeles viktig tidspunkt. Klubben kjemper en hard kamp for å unngå nedrykk. Selv med disse tre poengene ligger de fortsatt under nedrykksstreken.

(©NTB)

Les også

  1. - Jeg sier ikke jeg garanterer opprykk, men det er fullt mulig

  2. Bjørdal nyter profflivet

  3. Premier League-profil sparket etter overgrep mot mindreårig

Premier League

SVUTMP
1Manchester City22182254134156
2Liverpool21136255183745
3Chelsea23128346182844
4West Ham United22114741301137
5Tottenham Hotspur1911352622436
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Premier League
  3. Sunderland AFC
  4. Manchester United