Fotball

Jerv-kapteinen etter surt tap: - Nesten morsommere å møte Arendal enn Brann

Jerv-kaptein Glenn Andersen var selvsagt ikke fornøyd med 1-3-tap mot Bryne. Et tap som kan bli skjebnesvangert. Likevel kaller han utfallet av høsten "vinn-vinn".

Jerv lå kun poenget bak direkte opprykksplass og Sandefjord før runden, men det var den forspilte sjansers dag for Jerv denne søndagen. I stedet ble de nådeløst straffet av bunnlaget Bryne, og opprykkssjansene ser mindre ut. Blir det ikke eliteseriespill venter lokaloppgjør mot Arendal og Start. — Det er kjempegøy at Arendal rykker opp, men jeg har ikke planlagt å spille mot de neste år om jeg fortsetter. Det frister med lokaloppgjør mot Start og Arendal. Det er en "vinn-vinn-situasjon" for Jerv. Rosenborg eller Arendal... Det er nesten morsommere å møte Arendal i lokaloppgjør enn å få noen sure bergensere ned hit for eksempel, sier Andersen og tenker på Brann.

I 2015 spilte Jerv 2-2 mot bergenserne i 1. divisjon. Nå jakter Brann seriesølv. Jerv har fortsatt gode muligheter til opprykk — enten direkte eller gjennom en knalltøff kvalik.

Les hele saken med abonnement