Kjetil Rekdal langer ut mot Amund Skiri

<p>AaFK-trener Kjetil Rekdal er overrasket over kritikken Amund Skiri kom med i går.</p>

rekdalen

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

I Sunnmørsposten tirsdag uttalte Amund Skiri at: «Gleden og motivasjonen er ikke til stede i gruppa per dags dato». Det reagerer AaFK-treneren sterkt på.

— Det er meget merkelig at en spiller kan gå ut å si at det er mangel på motivasjon og glede når han har vært skadet i to år, nesten ikke har kunnet bidra og har hevet høy lønn, sier han og legger til:

— Står det på mangel på motivasjon når et lag tar poeng i fire eliteseriekamper på rad (før Odd-kampen)?Prestasjonen har ikke vært glimrende, men per dags dato har vi færre tap enn i fjor.

Amund Skiri ønsker ikke å kommentere saken.

Vil ikke sette tidsfrist

ÅFAS-styreleder Bjarne Haagensen blir forundret om det ikke er på plass en ny spiss i løpet av 14 dager , men det er ikke Rekdal like sikker på.

— Ikke noe hadde vært bedre enn at det skjedde, men det er mulig vi må reise på flere turer før vi lander en ny spiss. Jeg vil ikke tallfeste hvor mange dager det kan gå før en spiss er på plass, og det sier jeg ikke for å være negativ. Jeg tror ikke det er lurt å legge et tidsperspektiv på det, for det har vi dårlige erfaringer med, sier Rekdal til Sunnmørsposten.

Ifølge Haagensen skrev Rekdal under på en styreprotokoll i forrige måned der det ble slått fast at klubben skulle ha en ny spiss og en spiller til når Enar Jääger forsvinner. Det avviser Rekdal at han har gjort.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

Har bedt om møte

— 31. oktober kvart på sju på kvelden ringte jeg til Kjell Tennfjord (styreleder i AaFK) på vegne av meg selv og støtteapparatet. Vi ønsket et møte med han og Haagensen der vi ville legge fram våre tanker, men vi har fortsatt ikke fått tilbakemeldinger på det. Jeg synes det ville vært naturlig å ta en slikt møte ganske raskt, sier AaFK-treneren.

Haagensen uttaler også at han mener spillerne i dagens stall er mer enn gode nok til å hevde seg i toppdivisjonen. Det kommenterer Rekdal slik:

- Har han grunnlag for å mene noe om spillerstallen?

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk