Real Madrid-suksess etter Ronaldo-farvel: – I år spiller vi som et lag

Real Madrid ser ikke ut til å savne superstjernen Cristiano Ronaldo. To strake seirer og tabelltopp er fasit etter to kamper.

Real Madrid har så langt klart seg fint uten Cristiano Ronaldo. Søndag tok de sin andre strake seier i La Liga og la seg på toppen av tabellen etter to runder.

– Jeg tror at nøkkelen er at vi i år spiller sammen som et lag, sa Real Madrids brasilianske midtbanespiller, Casemiro, etter at sesongens andre seier var et faktum søndag.

Real Madrid åpnet La Liga med 2-0 mot Getafe. Søndag ble Girona smadret 4-1 borte. Med seks poeng og 6-1 i målforskjell topper Real Madrid den spanske toppserien.

Så langt har livet uten Ronaldo gått smertefritt for hovedstadsklubben.

– Hvis vi har mentaliteten til å spille som et lag, har vi også spillerne til å ha en god sesong i ligaen. I dag viste vi at vi er et veldig godt lag, sa Casemiro etter Girona-seieren.

Les også

39 år gammel keeper drev Ronaldo til vanvidd i debuten: Juventus sikret seier på overtid

– Vi er en enhet

Etter ni sesonger i Real Madrid gikk Ronaldo i sommer til italienske Juventus. I første tellende kamp etter Ronaldo-exiten tapte Real for byrival Atlético Madrid i den europeiske supercupen. Men etter det har det meste gått på skinner.

– Jeg er her for å hjelpe klubben. Vi er et lag, en enhet, og vi trenger å vinne hver eneste kamp vi kan, sier walisiske Gareth Bale, en av spillerne som har tatt ansvar etter avskjeden med Ronaldo.

Søndag scoret han i sin sjette strake ligakamp.

Les også

Hegerberg og Ronaldo kan vinne samme pris - igjen

Cristiano Ronaldo har fått en god start i sin nye klubb, men har fortsatt til gode å score i Juventus-drakten.

Solid Juventus-start

Også Ronaldos nye klubb Juventus har fått en god start på sesongen. Etter to kamper topper laget Serie A, en liga Torino-klubben har vunnet de siste sju sesongene.

Ronaldo scoret utrolige 450 mål på 438 kamper for Real Madrid. Portugiseren tok blant annet fire mesterligatitler og to spanske seriemesterskap.

Etter to kamper har han fortsatt til gode å score for Juventus.

(©NTB)