Fotball

AaFK-treneren advarer: − Vi trenger fortsatt det ene poenget!

− Det har skjedde verre ting enn at et lag taper fire kamper på rad med to eller flere mål, og de andre vinner alle sine siste kamper. Så vi vil ikke feire noe opprykk før vi har sikret det ene poenget vi fortsatt trenger, sier AaFK-treneren etter 3-1-seieren mot Raufoss.

AaFK-Trener Lars Bohinen kan trygt smile etter 3-1-seieren over Raufoss. Med fire kamper igjen av sesongen er AaFK praktisk talt klare for opprykk. Men den bitte lille sjansen for at de skal bli snytt på oppløpssiden gjør at Bohinen og AaFK venter med feiringen.

Ettersom både Start og Sandefjord vant sine kamper denne runden er AaFK fortsatt ikke formelt klar for opprykk til den øverste divisjonen. Men de aller fleste som følger med på fotball forventer at de oransje er tilbake i det beste selskapet neste sesong.

For: Med fire runder igjen har AaFK 11 poengs forsprang til Sandefjord på 2. plass, og 12 poengs forsprang til Start på 3. AaFK har 37 plussmål, mens Sandefjord står med 19 og Start med 21. Med andre ord må AaFK tape alle sin fire kamper klart, mens Sandefjord og Start må vinne sine med god margin. AaFK skal møte begge hjemme i Ålesund.

Les hele saken med abonnement