Solbakken håpet på bedre motstand

<p>FCK — RBK 5-0: Ståle Solbakken usikker på hvor FCK står før Chelsea-kampene.</p>

FCK-trener Ståle Solbakken fikk ikke alle svarene han hadde håpet på mot Rosenborg.

KØBENHAVN (Adressa.no): — Jeg håpet vi skulle ha motstandere som kunne spilt jevnt med oss i oppkjøringen til Chelsea-kampene. Det har vi ikke fått til, sier Ståle Solbakken til adressa.no

Etter 5-0-seieren over RBK ønsket ikke FCK-treneren å si for mye om hvor motstanderen står foran årets sesong.

Men med storseier i Parken og det faktum at FCK dro hjem fra La Manga før turneringen var over etter flere enkle seire, innrømmer Solbakken nå at han er usikker på hvor eget lag står før de to kampene mot Chelsea i Mesterligaen.

- Jeg håpet på jevnere motstand, men jeg kan ikke bruke tid på Rosenborg. Det er godt at det er forskjell på oss og dem, men vi kunne tenke oss å møte et lag som satte mer press på forsvaret vårt.

— Dette gjør jo at vi er litt usikre på hvor vi står om en uke, sier Solbakken.

Skuffet over RBK

FCK leder serien med 19 poeng, og står overfor et alvorlig «nivåskifte» når Chelsea kommer til Parken neste uke. Og selv om Solbakken ikke vil si for mye om laget han så vidt slo ut av Mesterligaen i fjor høst, er han ikke i tvil om styrkeforholdet per i dag.

— Vi måtte skape alt av tempo i denne kampen, og kunne nok satt hvilket som helst lag på banen i kveld. Så stor var forskjellen, sier han.

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE !