Fotball

Di María beklager til United-fansen

— Ting ble ikke slik vi hadde forventet, skriver argentineren.

SKIFTER KLUBB: Ángel Di María lyktes ikke fullt ut i Manchester. Nå venter et nytt liv i Paris. Foto: REUTERS/Christian Hartmann/NTB scanpix

Ángel Di Marías tid i Manchester United er forbi. Nå ber argentineren om unnskyldning for at Manchester-oppholdet ble som de ble.

Det ble kun ett år på Old Trafford for 27-åringen. Torsdag ble han presentert som Paris Saint-Germain-spiller. Kun noen timer senere kom brevet hvor han beklager overfor Uniteds supportere.

— Jeg skriver dette brevet for å takke hele Manchester United-familien for støtten jeg har fått gjennom mitt år i klubben. Jeg er klar over at ting ikke ble slik vi hadde forventet, men tro meg - det er jeg veldig lei meg for, skriver argentineren.

— Noen ganger i løpet av en karriere skjer imidlertid det uventede og uønskede, fortsetter han.

Les også

Alle PL-overgangene: Ghanesisk landslagshelt til Villa

Kantspilleren startet imponerende med tre mål på sine fire første kamper. Deretter ble han satt på sidelinjen i to måneder med skade. Etter skadeavbrekket klarte han aldri å tilrive seg en fast plass i Louis van Gaals førsteellever.

— Jeg kan garantere at det ikke handlet om at jeg ikke prøvde. Jeg gjorde mitt beste, men fotball er ikke som matematikk: ofte påvirker ting som skjer utenfor din kontroll følelser og hvordan ting blir. Jeg er lei meg for at det ikke ble som jeg ønsket i denne fantastiske, store klubben, skriver han.

(©NTB)

Les også

  1. Uniteds kvinnedrakt vekker harme: - Er dette seriøst?

  2. Di Maria får gigantbot av Manchester United

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Manchester United
  3. Paris Saint-Germain
  4. Ángel Di María