- Dette krever Zlatan for å spille under José Mourinho

Ifølge engelske medier har svensken takket nei til Tottenham og gitt beskjed om at det bare er en klubb han vil spille for i England.

Zlatan Ibrahimovic, her på trening med det svenske landslaget, skal ifølge engelske medier nærme seg en overgang til Manchester United.

Fredag kveld skrev Sky Sports at Zlatan Ibrahimovic kommer til å skrive under en ettårskontrakt med Manchester United før EM sparkes i gang om en snau uke. I dag fortsetter sagaen rundt svenskens fremtid som har pågått siden han i mai var ferdig i Paris Saint-Germain etter fire år i den franske klubben.

Én ting virker engelsk presse å være enige om: Zlatan ser ut til å ende opp hos José Mourinho og Manchester United. Men for at det skal skje, må klubben innfri to krav, skriver The Guardian.

Les også

Sky: - Zlatan signerer ettårskontrakt med United

Det første er et «betydelig honorar» til 34-åringens agent Mino Raiola. Disse forhandlingene har foreløpig ikke startet, ifølge den vanligvis troverdige avisen.

The Guardian skriver Raiola er i Frankrike denne helgen, og at en eventuell avtale ikke vil falle på plass før i begynnelsen av neste uke.

Det er dragkamp om Zlatan, som kobles til flere klubber i Premier League. Neste sesong kan denne trioen bli gjenforent i England. Da med Pep Guardiola i Manchester City og Jose Mourinho i United. Svensken har spilt under begge managerne.

Zlatans andre krav er, ifølge avisen, en muntlig lovnad fra manager José Mourinho om at Ibrahimovic vil bli en nøkkelspiller for Manchester United i 2016/17-sesongen.

Les også

Britisk avis: - Arsenal har lagt inn bud på Leicesters superspiss

De to jobbet sammen da Mourinho trente Inter, og Zlatan har tidligere fortalt om hvor godt forholdet er mellom han og den energiske portugiseren.

— Jeg hadde en fantastisk tid med ham i Inter, og vi sa det jeg forsvant at vi burde jobbe sammen igjen, er Zlatan sitert på i den britiske avisen.

Les også

Bayern-sjefen avslører: Takket nei til rekordstort bud fra Manchester United

Men de røde fra Manchester er ifølge The Guardian ikke den eneste Premier League-klubben som har forsøkt å sikre seg svenskens tjenester. Også Tottenham skal ha gjort fremstøt på Ibrahimovic, men fikk klar beskjed av 34-åringen om at Manchester United er den eneste klubben i England som Zlatan ønsker å spille for.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor Reals møkkamann, Mourinho, supporterklubben og mini-EM er blant temaene: