Fotball

Villas-Boas til Moyes: Ligg unna Gareth Bale

Klar beskjed til Manchester Uniteds nye sjef.

  • Simen Waagsether

Onsdag sprakk nyheten om at sir Alex Ferguson gir seg som manager for Manchester United. Nyheten gjorde at klubbens aksjer falt i verdi, og ryktebørsen gikk amok.

Hvem tar over United? Kommer Cristiano Ronaldo inn? Er Rooney på vei ut? Spørsmålene var mange i timene etter Ferguson bekreftet sin avgang.

Slike nyheter får selvfølgelig andre managere til å passe seg litt ekstra, og Tottenham-manager André Villas-Boas har nå gitt beskjed om at påtroppende Manchester United-manager, David Moyes, kan holde seg langt unna lynvingen Gareth Bale.

— Jeg er overbevist om at David (Moyes) vil gjøre det bra på overgangsmarkedet, men å skaffe seg en spiller som Gareth (Bale) er meget vanskelig – og ikke ønskelig fra vår side, sier portugiseren til Sky Sports.

(saken fortsetter under bildet)

ETTERTRAKTET: Gareth Bale er en glimrende fotballspiller. FOTO: NTB Scanpix.

Walisiske Bale har i flere år blitt koplet til større arenaer enn White Hart Lane, og om Tottenham ikke skaffer seg en plass i Mesterligaen neste sesong, kan det gi Bale et ekstra dytt ut av døren.

Tottenham må forbi enten Arsenal eller Chelsea på tabellen, for å komme seg til Europas gjeveste selskap. Sistnevnte spiller mot Aston Villa på lørdag. Den kampen kan du følge her!

Les mer om

  1. Engelsk fotball