Stokkelien tilbake i Norge: - Et par klubber som er interesserte

Mads Stokkelien utelukker ikke at han signerer for en ny klubb i løpet av dagen.

Mads Stokkelien sier han har hatt dialog med Start, og at de er klar over situasjonen. Her trener han med Start før sesongen i fjor.

Det gjenstår å se om jeg signerer for en klubb i dag. Jeg har til nå hatt mer enn nok med å komme meg tilbake, sier Mads Stokkelien til Fædrelandsvennen.

25-åringen fra Kristiansand har det siste halvannet året spilt i New York Cosmos, men for et par dager siden kom nyheten om at Stokkelien og klubben hadde blitt enige om at spissen er ferdig i klubben.

Sjekker timeplanen

Noe av grunnen til at Stokkelien reiser hjem er at han har fått et studietilbud, som gjør at han ikke trenger å ta igjen noe på skolen slik tilfellet ville vært om han hadde blitt i USA.

Det åpnet seg en plass, og det fikk jeg vite for kun noen dager siden. Så det har gått fort, sier Stokkelien.

Tannlegestudiene ligger i Oslo, og Stokkelien skal nå bruke dagen på å finne ut i hvilke klubber det praktisk lar seg gjøre å kombinere studier og fotball.

— Det er et par klubber som er interesserte. Jeg sitter og ser på timeplanen nå, så skal jeg i møte med skolen i løpet av dagen. Så får vi se, sier spissen.

- Har du tilbud fra Start?

Det vil jeg ikke kommentere, men jeg har hatt en dialog med Start helt siden jeg trente med dem sist, og de vet om min situasjon, sier han.

Vil det la seg gjøre å spille fotball i Kristiansand og studere i Oslo?

Det er det jeg prøver å finne ut av, sier Stokkelien.

Koblet til Viking

Stokkelien har vært koblet til Viking. Start har nettopp hentet den nigerianske spissen Austine Ikenna, og det spørs om klubben har økonomi til å signere Stokkelien.

Det viktigste for meg er å finne en klubb hvor jeg blir brukt og får spilletid, sier Stokkelien.

Overgangsvinduet stenger ved midnatt . Stokkeliens agent Ole Petter Drevland har ikke besvart Fædrelandsvennens henvendelser.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk