Everton vurderer nytt bud på Nyland

Se hvilke 10 klubber som speidet på Molde-stjernene.

Både Ørjan Nyland og Molde-ledelsen sa nei til Evertons tilbud i januar, men Premier League-klubben har ikke gitt opp håpet om Molde-keeperens underskrift.
  • Trond Hustad

MOLDE (Rbnett): Både Ørjan Nyland og MFK-ledelsen sa nei til Evertons tilbud i januar, men Premier League-klubben har ikke gitt opp håpet om Molde-keeperens underskrift. Etter det Romsdals Budstikke forstår er Everton en av flere utenlandske klubber som fortsatt følger Nyland tett.

Everton-speider: Bryan King har fulgt Ørjan Nyland for Everton de to siste årene. Her er han på Aker stadion onsdag sammen med agent Jim Solbakken.

Da Molde slo Strømsgodset onsdag var Evertons Bryan King blant speiderne på VIP-tribunen. Han ble blant annet observert i samtale med agent Jim Solbakken, som også var i samtaler med MFK-eier Bjørn Rune Gjelsten på tribunen.— Det er fortsatt stor interesse rundt både Nyland og flere andre Molde-profiler. Utover det har jeg ingen kommentarer, sier Solbakken til Rbnett.

Forberedt på flere bud

Etter det Romsdals Budstikke forstår var Hull, Southampton, Bolton og Sunderland også blant de engelske klubbene som var representert på Aker stadion onsdag. Der var det også speidere fra de tyske klubbene Freiburg, Kaiserslautern og Nürnberg, samt Ronny Deilas skotske mesterlag Celtic. I tillegg ble kampen fulgt av nederlandske AZ Alkmaar, som også speidet flere Molde-spillere i Marbella i mars.

Stor interesse: En rekke klubber var til stede under kampen mellom Molde og Strømsgodset. Dette skal være to representanter for de tyske klubbene Freiburg og Nürnberg.

Ifølge Romsdals Budstikkes kilder er Liverpool, Newcastle, Mainz, Brugge og Basel også klubber som følger konkrete navn på Molde-laget, og som har vært til stede på stadion tidligere denne sesongen.— Det er mange klubber til stede på de fleste kamper vi spiller nå. Så lenge klubbene selv ikke ønsker å tilkjennegi at de er i Molde, så respekterer vi det. Men det var mer enn ti klubber til stede onsdag, bekrefter Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Rbnett.

Etter det Romsdals Budstikke forstår er Molde-ledelsen forberedt på at det kan komme bud på flere av klubbens nøkkelspillere til sommeren. Landslagsspillerne Ørjan Nyland, Martin Linnes, Vegard Forren, Per Egil Flo og Harmeet Singh skal være de mest attraktive salgsobjektene.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk