Nykommer reddet Deila i mesterligakvaliken

Dedryck Boyata stanget inn seiersmålet åtte minutter før slutt.

1-0: Dedryck Boyata sørger for at Celtic slår Qarabag hjemme i Glasgow.

CELTIC — QARABAG 1-0

Nykommeren Dedryck Boyata sørget for å gi Celtic et godt utgangspunkt i mesterligakvalifiseringen mot Qarabag da han scoret kampens eneste mål like før full tid.

VANT HJEMME: Ronny Deila takker fansen etter 1-0 over laget fra Aserbajdsjan.

Belgiske Boyata ble hentet fra Manchester City i sommer. Onsdag ble han matchvinner i kampen hvor den skotske seriemesteren var store favoritter på forhånd.24-åringen kom seg fri fra oppasseren sin og stanget inn et hjørnespark da 82 minutter var spilt av kampen.

– Det var en jevn kamp. Vi hadde flere sjanser og fikk ett mål. Det er ok. Resultatet gjenspeiler kampen. Vi møtte et lag som var godt organisert, sa Deila etter kampen, ifølge Celtics Twitter-konto.

Den norske treneren opplevde å ryke ut mot Legia Warszawa i fjor, men etter en formell feil hos polakkene fikk de en ny sjanse. Da endte det igjen med tap, da mot slovenske Maribor. Deila er klar på at laget fortsatt er langt unna å kunne ta avansement til playoff for gitt.

STANGET INN SEIERSMÅLET: Dedryck Boyata kan motta jubelen fra publikum på Celtic Park og lagkamerat Virgil van Dijk (nr. 5).

– Det var bra vi holdt nullen i dag. Om vi scorer på bortebane må de ha tre mål, så vi er i en god posisjon.Stefan Johansen spilte hele kampen for Ronny Deilas lag mot Qarabag fra Aserbajdsjan.

Returkampen går i Baku neste uke.

(©NTB)