Fotball

Knudsen sikret uavgjort for Jerv på overtid etter sjansefest

Raufoss så lenge ut til å trekke det lengste strået mot et sjansesløsende Jerv, men Espen Knudsen dukket opp på overtid og sikret nok et uavgjortresultat.

  • NTB

Raufoss - Jerv 1–1

Solomon Owusu scoret for vertene like etter pause med en kontant avslutning. Det så lenge ut til å holde helt inn, men helt på tampen dukket Espen Knudsen opp og stanget inn utligningen for Jerv.

Det betyr at Jerv fortsatt ligger på 8.-plass med 12 poeng.

Espen Knudsen reddet ett poeng for Jerv.

Intenst

Bortelaget Jerv var det førende laget store deler av første omgang, men hjemmelaget Raufoss hadde også sine farligheter før hvilen.

Nærmest scoring kom de da Lasse Berg Johnsen klønet det skikkelig til og forærte en hundreprosentsjanse til Jervs Pibe, men argentinerens avslutning gikk i stolpen og ut.

Les også

Aremu mister nok en kamp. Vil ikke snakke om egen situasjon.

Omgangen svinget, men ingen av lagene klarte å omsette sjansene sine til scoringer. Dermed sto det 0-0 da lagene tuslet i garderoben.

Fem minutter ut i andre omgang fikk imidlertid Raufoss hull på byllen. Kristoffer Nessø fant Owusu, som var rolig som skjæra på tunet da han ekspederte kula i nettet bak Øystein Øvretveit i Jerv-målet.

Pibe pannebrasket ballen i mål like etter, men ble avblåst for offside. Pablo Sastro fikk en ny sjanse til å utligne på direkten etterpå, men en fantastisk redning av Raufoss-keeper Ole Kristian Lauvli avverget skuddet.

Knudsen-heading

Raufoss overtok mer og mer av spillet etter ledermålet, og var en liten stund nærmere 2-0 enn Grimstad-klubben var utligning.

Utover i omgangen kriget Jerv seg inn i kampen og skapte flere gode sjanser, men de klarte ikke å overliste Lauvli i Raufoss-målet. Sisteskansen spilte trolig en av sitt livs kamper og sto fram med flere strålende redninger.

Da det så ut til å ebbe ut i Raufoss-seier, dukket Espen Knudsen opp og stanget ballen i det lengste hjørnet etter et pent innlegg av Daniel Aase.

Neste oppgjør for Arne Sandstøs disipler er hjemmekampen mot serieleder Tromsø. Kampen spilles mandag kveld.

Les mer om

  1. OBOS-ligaen
  2. FK Jerv
  3. Raufoss Fotball