Haalands Monaco-besøk skaper spekulasjoner

En video publisert på Twitter viser at Erling Braut Haaland (21) mandag var på plass i Monaco, slik flere medier har meldt.

FRUSTRASJON: Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund tapte storkampen mot Bayern München i helgen.

De tyske mediene Ruhr Nachrichten og Sport1 meldte at Erling Braut Haaland skulle bruke mandagens fridag på en tur til den franske rivieraen.

Både tyske og engelske medier spekulerer i om Haaland reiste til fyrstedømmet for å møte agent Mino Raiola, som bor i Monaco.

Det har ikke blitt bekreftet om det har vært noe møte mellom team Haaland og Raiola.

Ifølge tyske Ruhr Nachrichten, som dekker Dortmund tett, var hensikten med turen å sluttføre planene rundt Haalands fremtid.

Tirsdag er Haaland tilbake fra start for Dortmund i en veldedighetskamp mot Dynamo Kiyv.

🚨☎️ #Haaland serait à #Monaco à priori selon cette vidéo Négociations des derniers détails avec #ManCity avant qu… https://t.co/qDuXXIsEWr

Manchester City og Real Madrid skal være de to ledende klubbene i kampen om Erling Braut Haaland.

Den siste tiden har bookmakernes odds dreiet kraftig i retning den engelske klubben:

Manchester City og Real Madrid møtes til dyst i den første av to Champions League-semifinaler tirsdag kveld, i en kamp som av spanske Marca omtales som «La semifinal de Haaland», som kan oversettes til «Haalands semifinale».

Avisen skriver at møtet mellom City og Real Madrid ikke bare handler om en plass i Champions League-finalen, men også kampen om den norske stjernespissen.

– Madrid og City kjemper om nordmannen som fortsatt har en uavklart framtid. Madrid og City er alene igjen i en kamp som nesten alle de store klubbene i Europa har falt fra, skriver Marca.

Haaland er fortsatt Borussia Dortmund-spiller, men det er ventet at han tar en avgjørelse om sin framtid i løpet av svært kort tid.

En utkjøpsklausul i kontrakten hans gjør at han høyst sannsynlig forlater Bundesliga til fordel for en av de nevnte storklubbene i sommer.

VG følger Haaland-overgangen tett i podkasten «Ukjent Sum»: