Fotball

Rekdal: - Ingen kan si at vi ranet Haugesund for poeng

Men Vålerenga-treneren vil at laget hans skal skape flere målsjanser.

 • Lasse Fredheim

Haugesund 1–1 Vålerenga

HAUGESUND STADION: Alle var sikker på at Haugesund tok sesongens første hjemmeseier i kveldens kamp, men Alexander Mathisen ville det annerledes da han gikk inn bak forsvaret til Haugesund på overtid. Anders Johansen blåste en omdiskutert straffe, og dermed kunne Kjartansson sitte sin andre straffe for sesongen i mål – denne gang på overtid.

Dusan Cvetinovic hevdet selv at det ikke var straffe, og var klar på at han felte Mathisen utenfor. – Det var en skulder mot skulder-duell som endte opp i at han(Alexander Mathisen) falt. Jeg tror at hendelsen skjedde utenfor, men det er vanskelig å si.— Gjort er gjort, det er ikke så mye å gjøre med det nå. Hva kan vi si? Nå må vi gå videre og fokusere på neste kamp mot Viking, fortsetter Dusan Cvetinovic.

Rekdal så straffen på video etter kampslutt, og var klar i sin tale: - Mathisen blir felt på streken, og da er det soleklar straffe.

Fornøyd Rekdal

Vålerenga skapte ikke mange sjanser i løpet av kampen, og hovedtreneren selv kunne knapt notere en målsjanse på blokka når de gikk til pause. Likevel er han ikke fullt så misfornøyd.

— Det bølget mye frem og tilbake i førsteomgangen, og vi rotet vekk flere baller i angrep. Dermed skapte vi ikke så mange sjanser som vi ønsket. Vi slipper også inn et utrolig irriterende mål rett før pause, og da må vi jage resten av kampen, sa den karismatiske treneren.

Han er likevel klar i sin tale. Skal Vålerenga vinne disse kampene, er de nødt til å skape flere sjanser.

— Vi lager ikke nok sjanser. Vi er bak forsvaret til Haugesund fire ganger, men hvis vi skal vinne på Haugesund stadion er vi nødt til å utnytte disse sjansene bedre. Da kan vi ikke slå slike innlegg som vi slo i dag.

Vålerenga sikret seg straffe to minutter på overtid, og dermed endte kampen 1-1. Hjemmepublikummet var skuffet, men Rekdal mente at Vålerenga fikk med seg et fortjent poeng.

— Ingen må tro at vi ranet Haugesund for poeng i dag. Det er fullt fortjent at vi reiser herfra med et poeng.

SPORTSDØGNET:

 1. Les også

  Straffe sikret uavgjort for Vålerenga

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Straffe sikret uavgjort for Vålerenga

 2. FOTBALL

  Solid generalprøve for Sandnes Ulf

 3. FOTBALL

  Trønderen Skjerve reddet Haugesund-poeng mot Stabæk

 4. FOTBALL

  - Er ikke den som elsker oppmerksomhet

 5. FOTBALL

  Burchnall oppsøkte dommergarderoben etter tapet: – Jeg ba ham kjøpe seg ei ny klokke

 6. FOTBALL

  Ble Molde snytt for tre straffespark?