Fotball

Linnes: - Å spille for Norge kan ikke beskrives

Martin Linnes følte Norge spilte trygt og godt i den viktige 2-1-kampen mot Bulgaria. — Vi løp til vi stupte, sier Molde-backen etter seieren.

FORNØYD: Martin Linnes (t.v) storspilte mot Bulgaria.
  • NTB

Norge var det førerende laget og spilte tidvis glitrende spill foran 18.990 frammøtte på Ullevaal stadion. Spesielt i den første halvtimen struttet det selvtillit av det norske laget.

Men Bulgaria jobbet seg inn i kampen da intensitet dabbet av mot slutten av første omgang. Det utnyttet gjestene og gjorde 1-1. — Hva gjorde at dere hevet dere i annen omgang etter baklengsmålet rett før pause?

— Vi sto på for hverandre. Jeg skulle likt å ha en måler på Stefan (Johansen) og Per Ciljan (Skjelbred). Vi løp til vi stupte. Når det kombineres med bra fotball, blir det bra til slutt, sa Linnes til NTB.

Han slo innlegget fra venstre forut for Håvard Nielsens matchvinnerscoring, men før angriperen bredsidet inn 2-1 hadde ballen stusset borti landslagskaptein Skjelbred.

- Hvordan er smakebitene på internasjonal fotball for deg?

— Utrolig stort. Det å spille for Norge kan ikke beskrives. Få får sjansen til det. Når man er i varmen, er det bare å løpe til man er ferdig. Så får vi håpe det er bra nok, sa Linnes. (©NTB)

Les også

  1. Skjelbred: - Godt å slå tilbake etter å ha blitt dømt nord og ned

  2. Slik har Rushfeldt løst landslagets største problem

  3. Slik har buende skotter gitt «Gigant-Johansen» en ny dimensjon

  4. Slik spilte de norske spillerne

  5. Martin Ødegaard: - Dette var stort

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball
  2. Bulgarias herrelandslag fotball